Mixul de Cultura a obtinut numar ISSN

Mixul de Cultura a obtinut acreditarea la nivel international, primind numarul unic de inregistrare ISSN 2066-6640. Blogul a intrat, astfel, intr-o mare familie a publicatiilor periodice la nivel international alaturi de nume deja consacrate. Clasificarea ISSN, recent pusa la dispozitia bloggerilor, reprezinta inca un pas pe care proiectul cultural online il face spre dezvoltare. Inregistrarea conform normelor internationale este cu atat mai importanta cu cat un numar redus de proiecte online romanesti detin astfel de acreditari in prezent.

Obtinerea codului ISSN confera legitimitate eforturilor echipei Mixul de Cultura dar si obliga la mentinerea unui standard ridicat in ceea ce priveste informatia prezentata.  La inceputul acestei saptamani Mixul de Cultura a initiat un concurs pentru cititori, urmand ca pe viitor sa isi surprinda cititorii cu alte proiecte.

Mixul de Cultura este un blog colectiv ce abordeaza teme culturale. Scopul existentei acestuia este oferirea unor repere de orientare in cultura contemporana. Informatiile prezentate se adreseaza tuturor simturilor: recenzii de carte, film, albume muzicale, arta, teatru. Echipa de redactori a Mixului este una eterogena, dar tocmai acest lucru reprezinta un atu, fiecare dintre acestia aduce perspective diverse asupra diferitelor produse din domeniul cultural.

http://www.mixuldecultura.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *