Vivaldi prinde viata pe scena Salii Palatului

Duminica aceasta va avea loc pe scena Salii Palatului din Bucuresti o productie muzicala spectaculoasa ce il are in prim plan pe Antonio Vivaldi, unul dintre cei mai iubiti compozitori ai tuturor timpurilor. Vivaldianno – City of Mirrors este un show complex ce promite o seara de neuitat, cu magie si virtuozitate.

Pe strazile inguste ale Venetiei natale, in filarmonici si sali de concerte, in castile melomanilor si in urechile catorva generatii bune de ascultatori, muzica lui Vivaldi a rezistat si s-a reinventat in timp, fara sa inceteze sa fascineze iubitorii de muzica de pretutindeni. Spectacolul inspirat din viata si opera geniului Antonio Vivaldi a cucerit lumea si va ajunge saptamana aceasta in premiera la Bucuresti pe 21 mai, la Sala Palatului.

”Vivaldi este unul dintre cei mai pozitivi compozitori ai tuturor timpurilor. Am pastrat partiturile originale ale compozitorului si le-am conectat la instrumente moderne si la cele mai recente tehnologii audio-video, la fel cum ar fi facut si Vivaldi dacă ar fi avut aceste mijloace la indemana. Am încercat sa aduc muzica clasica mai aproape de spectatorii de azi, prin aceasta experienta multimedia. Este motivul pentru care Vivaldianno a fost primit cu atat de mult entuziasm in toata lumea”, a declarat Michal Dvořák, producatorul show-ului si unul dintre cei mai apreciati muzicieni cehi contemporani.

Vivaldianno este un spectacol care solicita toate simturile, astfel ca, dincolo de muzica legendara, publicul va calatori în timp prin proiectii tridimensionale ce recreeaza atmosfera Venetiei de altadata.

Pentru evitarea aglomeratiei la intrarea in sala de spectacol, se recomanda accesul publicului inca de la ora de deschidere a portilor, respectiv ora 19:00. Intrarea se face pe baza de bilet indiferent de varsta. In sala de spectacol nu va fi permis accesul cu bautura sau alimente, arme, aparate foto profesionale, semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video, mai multe detalii despre eveniment fiind disponibile pe site-ul oficial www.amphitrion.ro.

Biletele ramase disponibile pot fi achizitionate online de pe www.eventim.ro si din rețeaua magazinelor partenere (Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Humanitas si librăriile Cântărești), la preturi cuprinse între 115 si 280 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *