Despre femei, cu Nancy Friday

Fantasmele erotice ale femeilor, de Nancy Friday – o carte excelenta, mai ales in aceasta luna, cand lumea se misca putin mai lent (sau cel putin asta e senzatia pe care am avut-o eu intotdeauna in ianuarie). Ei bine, daca simtiti nevoia unui stimulent pentru a va trezi din amorteala, cartea semnata de Nancy Friday va functiona sigur in directia aceasta. In cazul meu, asa s-a intamplat. Ce mi-a placut mie: faptul ca toate povestile sunt autentice, apartin tuturor acelor femei numite si nenumite care au acceptat sa puna pe hartie gandurile lor cele mai ascunse si sa participe la scrierea acestei carti.

Ce s-ar putea sa va placa voua: faptul ca va veti regasi – si chiar NU trebuie sa-mi confirmati aceasta supozitie – in paginile acestei carti, intr-o postura in care de obicei nu prea te regasesti in timpul unei lecturi. Iar daca nu va regasiti, va rog, scrieti-mi care sunt paginile care lipsesc din aceasta carte…

Pe scurt, o carte de referinta a literaturii feministe – o forta eliberatoare care adauga o noua dimensiune fanteziilor si vietii sexuale ale femeilor.

Fantasmele erotice ale femeilor a starnit la aparitie o furtuna de entuziasm si scandal. Femeile care citeau cartea ramaneau socate sa regaseasca in aceste pagini continutul secret al propriilor fantezii. Plina de scene vizuale extrem de intense, cu un limbaj deschis, ce sfideaza orice limita, Fantasmele secrete ale femeilor anuleaza rigori si tabuuri, fiind considerata un studiu clasic al sexualitatii feminine. Astazi, milioane de femei se regasesc ideologic in bestseller-ul semnat de Nancy Friday.

“Ca sa poata accepta ideea lui Nancy Friday – feminismul presupune eliberarea sexuala – femeile din Romania trebuie sa-si asume fara resentimente dimensiunea pasiva, receptiva.” V.D.Zamfirescu

Nancy Friday semneaza si cartea Fantasamele erotice ale barbatilor, publicata tot la Editura TREI.

Fantasmele erotice ale femeilor
de Nancy Friday
Traducere din engleza de Ruxandra Comsa
Colectia Eroscop
Numar de pagini: 352
Pret: 39.00 Ron

www.edituratrei.ro

One thought on “Despre femei, cu Nancy Friday”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *