Catherine Alliott, Trei intr-un pat

Trei in patTrei intr-un pat (2006) este o poveste impanata cu ironii si situatii delicate de un comic irezistibil despre cum gelozia, schimbarea domiciliului, paranoia si viata la tara (in Anglia) nu prea fac casa buna. Imogen Cameron, pictorita neremarcata, se vede nevoita s-o ia de la zero, financiar vorbind, intr-o casuta la o oarecare distanta de Londra sa natala. Nevoita sa locuiasca pe “teritoriul” unei foste iubite a sotului (care-i tot da tircoale) si stapina peste un cird de animale domestice ce-i par cel putin amenintatoare, Imogen mai are si un copil de crescut.

Daca si, mai ales, cum se descurca ramine sa descoperiti printre hohote de ris in aceasta carte pe care o devorezi dintr-o rasuflare, ca sa te intorci la ea ori de cite ori te ameninta depresia. Autoarea, copywriter de profesie, stie sa-si dozeze efectele in asa fel incit sa-si tina cititorii cu ochii mari de uimire si gura pina la urechi de-a lungul sirului de intimplari prin care trece eroina.

“Un roman spumos, inteligent si extrem de amuzant!” (Daily Telegraph)

“Cartile lui Catherine Alliott provoaca dependenta: veti devora intr-o veselie pagina dupa pagina!” (Today)

“Catherine Alliott le are pe toate: desteptaciunea, simtul umorului si gustul pentru povestile de dragoste trasnite…” (Time Out)

Catherine Alliott a lucrat la o agentie de publicitate din Londra, apoi s-a mutat in Hertfordshire, unde s-a pus pe scris. Primul ei roman, The Old-Girl Network (1994), a fost inclus in WH Smith Fresh Talent Promotion. De atunci, cartile sale pline ochi de femei puternice carora ridicolul le pune piedici la tot pasul s-au vindut ca piinea calda. Dintre ele amintim: Going Too Far (1994),  The Real Thing (1996), Rosie Meadows Regrets… (1998), Olivia\’s Luck (2000), The Wedding Day (2004) si Not That Kind of Girl (2005).
Catherine Alliott, Trei intr-un pat, Chic, Pret: 39.95 lei

Traducere din limba engleza si note de Maria Zirra
504 pagini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *