Dezgheata-te la Sala Dalles!

In acest prag de iarna, redescopera impreuna cu Editura Herald, placerea lecturii in Libraria Dalles. In perioada 15 decembrie – 15 februarie ai 20 de motive in plus sa-ti dezgheti atat trupul cat si mintea.

Librarii nostri ti-au pregatit o reducere de 20% pentru 20 de titluri noi care sa te incalzeasca si sa-ti aduca linistea in prag de sarbatori.
Alaturi de multe alte surprize te invitam sa descoperi, savurand aroma unui ceai, noua sectiune de spiritualitate, ezoterism si religie ce insumeaza peste 200 de titluri, toate de la Editura Herald.

Mintea e un mit, Autoritate spirituala si putere temporala, Cartea egipteana a mortilor, Magia ceremoniala, Manuscrisele de la Marea Moarta, Intre Dumnezeu si Cosmos, Temeiurile credintei crestine, Psihoterapie & Consiliere Gestalt, Terapia prin ras sunt doar cateva dintre titlurile care te vor intampina atunci cand vii pe la noi, sa-ti dezmortesti mintea si sufletul. Daruieste, la randul tau, clipe de tihna si lecturi cu har ce pot sa-i incalzeasca pe cei dragi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *