Divortul de Aur incepe pe 8 decembrie

Doar o zi pana la unul dintre cele mai controversate divorturi din istoria teatrului romanesc! Pe 8 decembrie, cu incepere de la ora 19.00 la Palatul National al Copiilor, reprezentatia Divortul de Aur, ai carei protagonisti de seama sunt Tamara Buciuceanu si Sorin Francu, va pune in discutie toate conflictele existente intre membrii unui cuplu absolut normal. Dupa o casnicie de 50 de ani Tarsita (de profesie corista) si Spirache Pitesteanu (trombonist) celebreaza un veritabil divort (nu nunta de aur cum ne-am fi asteptat!), oferind publicului o experienta inedita, plina de neprevazut.

In fata publicului, cei doi vor dezbate la rece jumatatea de secol in care si-au fost alaturi, perioada presarata cu reprosuri, frustrari, adulter, frici, neimpliniri sau dorinte, manifestari absolut normale pentru toti cei implicati intr-o relatie de lunga durata. Stilul unic, ce ii caracterizeaza pe cei doi actori, va fi redat prin replici spumoase, profunde si pline de efect, pentru a crea un spectacol plin de incarcatura emotionala.

Fiti martorii un eveniment de seama, prin care doamna teatrului romanesc, Tamara Buciuceanu Botez va oferi tuturor o lectie dulce-acida de viata, demna de pretuit. Pretul biletelor pentru acest eveniment este de 40 RON, fiind disponibile in reteaua magazinelor Vreau Bilet – Unirea Shopping Center, et. 2, Pasajul Universitatii Agentia Trident Touring, la Palatul National al Copiilor si online prin www.vreaubilet.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *