Editura ALL la Targul International de Carte Gaudeamus

Grupul Editorial ALL va asteapta la Gaudeamus 2011 cu peste 30 de titluri noi, cu lansari eveniment, sesiuni de autografe si promotii speciale.
In colectia Strada Fictiunii cititorii ii pot intalni pe noii veniti: Muriel Spark (Departe de Kensington), Viorel Zaicu (Intoarcerea), Sasa Sokolov (Scoala pentru prosti), Julian Sanchez (Anticarul), Nick McDonell (O educatie costisitoare) si Simon Toyne (Sanctus).

Si colectia ideilor vesnic verzi, In nuce, s-a imbogatit cu Jonathan Swift (Povestea unui poloboc) si Thomas Hobbes (Despre om si societate).

Mult asteptate de cititori sunt si ultimele volume aparute in seria Copleston: Istoria Filosofiei. Vol. III. Filosofia medievala tarzie si renascentista si Istoria Filosofiei. Vol. IV. Rationalistii. De la Descartes la Leibnitz.

Fascinatia ideilor. Calatoria unui baiat pe taramul realitatii este o introducere energica si riguroasa in filosofie semnata de Jack Bowen, iar Compendiu de pediatrie pentru cadre medii este cel mai nou ghid pentru cei care au in grija copii si tineri.

Programul evenimentelor la Gaudeamus 2011

Vineri, 25 noiembrie, ora 17.00, standul Editurii ALL

Lansare si sesiune de autografe

Critica ratiunii inutile si insuficiente

Jemapel & Jemanfu

Participa: Costin Oproiu (autor), Marius Ghilezan (scriitor),

Serban Madgearu (jurnalist) si Ciprian Macesaru (scriitor)

Sambata, 26 noiembrie, 11.00 – 15.00, standul Editurii ALL

Sesiune de autografe

Simon Toyne, autorul bestsellerului Sanctus

A studiat literatura engleza si teatru la Goldsmiths College din Londra, iar timp de douazeci de ani a lucrat in televiziune, ca scenarist, regizor si producator.

A produs documentarul „100 Greatest Films”, difuzat pe Channel 4, si i-a intervievat, printre altii, pe Omar Sharif, Michael Caine, Peter Fonda si Steven Spielberg. Programele de televiziune la care a lucrat au primit numeroase premii – de la BAFTA, la „Best Makeover Show”, acordat de Good Homes.

Sambata, 26 noiembrie, 18.30 – 19.30, standul Editurii ALL

Sesiune de autografe

Valerio Massimo Manfredi

Este profesor de arheologie la Universitatea Bocconi din Milano. A predat si a tinut conferinte la cele mai prestigioase institutii stiintifice italiene si din intreaga lume.

In limba romana au aparut trilogia Alexandru cel Mare – tradusa in peste 35 de limbi si 55 de tari – Faraonul nisipurilor, Ultima legiune, Akropolis, Imparatia dragonilor, Tiranul, Talismanul Troiei, Armata pierduta, Oracolul si Idele lui Martie.

Cea de-a XVIII-a editie a Targului International de Carte Gaudeamus se desfasoara in perioada 23-27 noiembrie, in Pavilionul Central Romexpo.

Va asteptam la standul Editurii ALL.

Citeste mai mult: Grupul Editorial ALL va invita la Targul International de Carte Gaudeam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *