Editura Art a lansat Noile Mitologii

Editura ART lansează volumul-eveniment Noile Mitologii coordonat de Jérôme Garcin în cadrul colecţiei „Dulapul îndragostit“.
Participă: Laura Albulescu, Cezar-Paul Bădescu, Vintilă Mihăilescu. Evenimentul a avut loc loc joi, 8 octombrie, ora 18:00, la Orange concept store, Calea Victoriei, nr. 41 (lângă magazinul Muzica).

Noile Mitologii

În 1957, Roland Barthes publica Mitologii, un splendid şi acid portret al societăţii de consum. E momentul să deschidem şi noi bazarul anilor 2000. Sub coordonarea lui Jérôme Garcin, cunoscut scriitor şi om de televiziune din Franţa, 57 de romancieri, filozofi, sociologi, istorici, economişti, psihanalişti (printre care Pascal Bruckner, Gilles Lipovetsky, Bernard Pivot, Georges Vigarello, Catherine Millet, Philippe Sollers, Frédéric Beigbeder, David Le Breton) vorbesc despre câte o „nouă mitologie“ De la iPod la SMS, de la „Fumatul ucide“ la plasturele antitabagic, de la 4×4 la Smart, de la trupul dezgolit al lui Emmanuelle Béart la Kate Moss, de la Google la blog, de la Botox la 9/11, de la geanta XXL la instalatorul polonez.

Scurt, incisiv şi nonşalant. Pentru că merităm.

În colecţia „Dulapul îndrăgostit“ a Editurii ART vor apărea:
Patrick Amine, Mic elogiu al mâniei; Massimo Donna, Filozofia vinului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *