Anonymous revine: Ochiul Lunii

În mâinile tale se află ochiul Lunii. Bucură-te cât mai poţi… Un nou thriller marca Anonymous (Cartea fără nume).
După optsprezece ani de omoruri (şi al naibii de mult burbon), e timpul ca Bourbon Kid să renunţe la crime.
Dar Peto, călugărul Hubal, se întoarce în Santa Mondega, purtând misteriosul Ochi al Lunii, pentru a-l căuta pe asasinul cu glugă, şi nu este singurul. Căci pe urma lui Kid se află vampiri şi vârcolaci, Serviciul Secret american, Jessica, îngerul morţii, nişte poliţişti corupţi, şi chiar Lordul Întunericului — anunţând o nouă baie de sânge.
Aşa că atunci când un atac asupra lui Kid eşuează, cei care îl vor mort descoperă că rolurile s-au inversat: Kid are propria lui listă de viitoare victime. Iar de data asta nu cruţă pe nimeni…
Această urmare sângeroasă, dar senzaţională la Cartea fără nume — şi mai captivantă, mai terifiantă şi mai amuzantă decât precedenta — continuă evenimentele într-o poveste plină de umor negru, pe care nu o mai poţi lăsa din mână.

Când vortexul violenţelor mătură tot pe străzile prăfuite din Santa Mondega, cine va fi ultimul care va rămâne în picioare?

Nota editorului:
Cartea conţine expresii dure, cu sens şi conotaţii sexuale, dar nu face decât să redea limbajul obişnuit din Santa Mondega. Interzisă cititorilor sub 18 ani.

Traducere din limba engleză de Ruxandra Ana
Format: 13×20 cm; 416 pagini
Preţ: 39,90 lei
Colecţia THRILLER LEDA

La Editura LEDA a mai apărut: CARTEA FĂRĂ NUME de Anonymous

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *