Seria Vampiratii continua

Aventurile incredibile ale gemenilor Grace şi Connor Tempest, precum şi ale piraţilor şi vampiraţilor continuă…

Seria VAMPIRAŢII de JUSTIN SOMPER
Volumul 4: CĂPITANUL SÂNGELUI

Spaimele cele mai cumplite nu bântuie în largul oceanelor…
Şi nu pândesc din umbră…
Ci se află adânc ascunse înăuntrul tău… chiar în sângele tău.

Gemenilor Grace şi Connor Tempest nu le sunt deloc străine peripeţiile şi misterele. La scurt timp după ce au naufragiat, fiecare dintre ei descoperă noi prieteni şi duşmani în lumea celor
care iubesc oceanul.
Connor trece prin mari încercări la bordul vestitei corăbii piratereşti Diablo — îndeosebi din momentul în care Moonshine, nepotul nesuferit al căpitanului Wrathe, se alătură echipajului.
Când lucrurile sunt gata să scape de sub control, Connor se vede nevoit să acţioneze, după care nu mai există cale de întoarcere.
Între timp, Grace şi Lorcan călătoresc spre Sanctuar. Acest lăcaş, situat în vârful unui munte, este condus de gurul vampiraţilor, Mosh Zu Kamal — singurul care îl poate vindeca pe Lorcan de orbire. Mosh Zu este însă mult mai interesat de Grace, care, înfruntând primejdiile ce-i asaltează din toate părţile, îşi dă seama că soarta ei este legată strâns de cea a vampiraţilor…

Cu o mulţime de personaje memorabile şi o acţiune în ritm alert, această aventură a VAMPIRAŢILOR este cea mai spectaculoasă şi mai palpitantă de până acum.

Traducere de Sorin Voinea
Format: 13 x 20 cm; 688 pagini
Preţ: 57,50 lei

În Seria VAMPIRAŢII de JUSTIN SOMPER au mai apărut:

Volumul 1: DEMONII OCEANELOR
Traducere de Sorin Voinea
Preţ: 29,90 lei
Format: 13 x 20 cm
376 pagini

Volumul 2: ADÂNCURILE MORŢII
Traducere de Sorin Voinea
Preţ: 12,99 lei
Format: 13 x 20 cm
104 pagini

Volumul 3: VREMURILE TERORII
Traducere de Sorin Voinea
Preţ: 36,99 lei
Format: 13 x 20 cm
520 pagini

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

www.corintjunior.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *