EDITURA C.H. BECK – „EDITURA ANULUI 2008”

In perioada 26 – 27 Noiembrie, Biblioteca Centrala Universitara „Carol I” din Bucuresti sarbatoreste cea de-a V-a editie a „Zilelor Bibliotecii”. Cu ocazia acestei editii, Editura C.H. BECK a fost distinsa cu premiul „EDITURA ANULUI 2008”.

Distinctia, inmanata de directorul general al BCU, domnul prof. univ. dr. Mircea Regneala, a fost oferita ca urmare a succesului de care se bucura cartile editurii in randul cititorilor Bibliotecii Centrale Universitare.
Aceasta editie s-a bucurat si de prezenta domnului Rector al Universitatii din Bucuresti: prof. univ. dr. Ioan Panzaru.
Editia a V-a a “Zilelor Bibliotecii” a reprezentat totodata si o ocazie de a inaugura o noua cladire: cladirea Fundatiei, dar si de a redeschide salile de lectura: Sala Profesorilor, “Carol I”, “Mircea Tomescu”, “Rotonda” si “Ing. Petre Badea”.

Despre Biblioteca Centrala Universitara „Carol I” din Bucuresti:

Inaugurata la 14 martie 1895 ca Fundatie Regala, BCU „Carol I” confera o continuitate dinamica traditiilor culturale si educative care i-au marcat inceputurile.
BCU „Carol I” este prima mare biblioteca universitara din Romania care a introdus un sistem informatic integrat, oferind beneficiarilor posibilitati de utilizare rapida si creativa a resurselor documentare. Intemeiate initial pe o orientare preponderent umanista, resursele de documente ale BCU „Carol I” ofera astazi posibilitati de informare, studiu si cercetare in toate domeniile cunoasterii.

Despre Editura C.H. BECK:

Editura C.H. Beck are ca obiect exclusiv de activitate editarea cartilor si a publicatiilor cu tematica juridica si economica. Editura s-a impus pe piasa literaturii juridice in anul 1998 ca urmare a asocierii dintre grupul romanesc al Editurilor ALL si editura germana C.H. BECK. Incepand cu anul 2001, Editura All Beck s-a desprins din Grupul Editurilor ALL, iar din 2006 a preluat numele partenerului sau european C.H. Beck, devenind astfel o societate independenta, cu capital majoritar german.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *