Editura Gama lanseaza al doilea titlu din colectia Premium Adapostul, de Kathi Appelt

In aceasta luna, Editura Gama lanseaza pe piata al doilea titlu Adapostul, de Kathi Appelt din colectia Premium, colectie ce ofera copiilor si adolescentilor o selectie de titluri distinse cu importante premii literare Newbery Honor, Horn Book Prize, The National Book Awards, primind recunoasterea internationala a valorii lor. Cartile colectiei promit tinerilor cititori o lectura de calitate, captivanta, ce merita savurata pana la ultima fila!

Nimic nu-i mai trist pe lume decat o pisica ce a fost iubita o vreme, iar mai apoi parasita la marginea drumului.
Romanul dezvaluie povestea unei pisici tarcate, parasita la marginea drumului de catre familia ce o crescuse, si a unui copoi ce traia legat in lant, in apropierea Adapostului de sub casa darapanata. Cei doi formeaza o pereche neobisnuita, pe cale de a deveni o familie neobisnuita. Venirea pe lume a celor doi pisoi ii va aduce lui Ranger un nou rol: acela de tata adoptiv. Ranger isi va proteja familia cu orice pret. Va reusi el oare?

In romanul ei de debut, Kathi Appelt rasuceste firul unei povesti pe cat de cumplite pe atat de intens de induiosatoare despre iubire si ura, despre gingasia fericirii si importanta implinirii unor promisiuni.

Premii acordate pana acum acestui titlu:
2009 Newbery Honor
2009 Ala Notabile Childrens
2008 finalist al premiului National Book

Aprecieri asupra romanului:
O poveste magica si misterioasa; poetica, si totusi incarcata de suspans.
-Louis Sachar, castigator al Newbery Medal cu titlul Holes

Acest roman este incantator ca o pasare colibri, magic precum norii.
-Cynthia Kadohata, castigatoare a Newbery Medal cu titlul Kira-Kira

Puteti afla detalii magice din carte, informatii inedite despre talentata scriitoare Kathi Appelt si vizualiza filmul de prezentare accesand www.edituragama.ro.

16 ani de experienta in publicarea cartilor pentru copii ne ajuta sa propunem carti educative, amuzante si captivante si sa fim un ajutor de incredere pentru parintii ocupati. Programul editorial cuprinde atat colectii ce reprezinta creatii proprii, cat si traduceri ale unor carti de succes international.

Cartile noastre pot fi gasite in librarii si pe site-ul www.edituragama.ro.
Editura Gama te ajuta sa cresti!

Editura Gama
B-dul Chimiei, 14, Iasi 700293
Telefon: 0232 230 212
Fax: 0232 231 776
www.edituragama.ro
office@edituragama.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *