Atelierele de desen pentru parinti si copii

Dupa ce le-a dezvaluit copiilor secretul desenului in cartea Ghici, ghici, ghici ce voi desena aici?, Cartile Lucia Muntean fac un pas mai departe si, impreuna cu librariile Carturesti, invita pe mari si mici la Atelierele de desen pentru parinti si copii care se vor desfasura intre 28 si 30 mai in mansarda librariei Carturesti de pe strada pictor Arthur Verona nr. 13-15.

Oferite in cadrul manifestarii Targ de-o schioapa organizate de librariile Carturesti, atelierele de desen sunt destinate copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani precum si parintilor acestora. In cadrul acestor ateliere participantii vor invata sa deseneze diverse personaje din lumea animalelor cu ajutorul metodei propuse de Lucia Muntean in cartea sa Ghici, ghici, ghici ce voi desena aici?. Aceasta metoda imbina intr-o maniera inovatoare desenul si poezia si transforma desenatul intr-un joc antrenant care are ca scop descoperirea unui personaj simpatic care ii asteapta pe micii autori la capatul eforturilor lor. Si, pentru ca eforturile trebuie rasplatite, fiecare participant va pleca acasa cu propria opera de arta semnata si gata sa fie expusa.

Atelierele de desen pentru parinti si copii se vor desfasura in mansarda librariei Carturesti de pe str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15 dupa urmatorul program: vineri, 28 mai, intre orele 16 si 19, sambata, 29 mai, intre orele 11 si 14 si duminica, 30 mai, intre orele 11 si 14.

Cartile Lucia Muntean sunt un proiect editorial lansat in 2008 in scopul sprijinirii educatiei de acasa. Bazate pe poeziile, povestile si jocurile pentru prescolari ale Luciei Muntean si beneficiind de ilustratiile originale realizate de Livia Coloji, Mary Hall si Xaba Pete, titlurile aparute in cadrul Cartilor Lucia Muntean sunt gandite special pentru publicul romanesc si tin pasul cu cele mai noi tendinte ale educatiei prescolare. Fiecare carte contine o pagina care se adreseaza exclusiv parintilor unde autoarea le ofera acestora idei utile despre modul in care cartea respectiva poate fi folosita pentru dezvoltarea si educarea celor mici. Pentru mai multe detalii despre Cartile Lucia Muntean, vizitati www.luciamuntean.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *