Ziua copilului la Diverta

Ziua copilului reprezinta fara indoiala cel mai asteptat eveniment atat de copii dar si de catre parinti. Este prilej de bucurie, este timpul sa le sarbatorim copilaria, momentul oportun pentru a le face daruri, pentru a-i rasfata cum se cuvine, pentru a-i face sa se simta cat mai speciali, sa le resuscitam pentru o zi copilaria.

Pentru ca in primul rand, obiectivul zilei de 1 iunie este acela de a aduce bucurie si zambete pe chipurile celor mici, Diverta s-a pregatit din timp pentru aceasta zi si a pregatit o serie de evenimente si o varietate de noi jucarii care vor face deliciul micutilor sarbatoriti.

Prin extinderea Diverta Baneasa, s-au modificat spatiile de expunere pentru Jucarii, Gifts, Carte, Media, Papetarie, IT, creandu-se in acelasi timp si zone separate, dedicate copiilor – cu jucarii, o suprafata in plus de 300 de mp fiind alocata produselor adresate copiilor si parintilor, de la jucarii la jocuri educative, jocuri electronice pana la carti si instrumente folositoare parintilor si, in plus, cele doua jucarii exclusiv in Diverta – elicopter HG mini si masinuta RC ( Ford Mustang GT) de la Time 4 U, fiind cadoul ideal de ziua copilului.

Alaturi de un numar impresionant de jucarii pentru toate gusturile, Diverta sarbatoreste Ziua Copilului prin concursuri cu premii, premiul cel mare constand intr-o excursie la Disneyland Paris.

In perioada 15 mai – 6 iunie, numai la Diverta, la cumparaturi de minim 100 lei, din care cel putin un produs pentru copii, se poate participa la tombola unde se poate castiga o calatorie la Disneyland Paris pentru o familie de 3 persoane + alte 15 premii speciale pentru copii.

Calatoria in Disneyland Paris va fi oferita in perioada septembrie – octombrie 2010 si include transportul cu avionul, 2 nopti cazare hotel 3*** cu mic dejun inclus si bilete de intrare in parc pentru cele 3 zile. Premiul oferit este pentru o familie de 3 persoane (din care cel putin un copil si cel putin un adult). Pentru informatii suplimentare, verifica regulamentul de promotie disponibil la casele de marcat si pe site.

Produsele din cadrul tombolei sunt oferite de partenerii Diverta: Audio Visual, Provideo, House of Guides, Kores, Rotring, Stabilo si Mysong.

O alta oportunitate pe care o aduce Diverta cu acest prilej sunt numeroasele promotii spre exemplu la editura Aquila la doua carti cumparate, micutul va primi cadou una gratis, de asemenea gama Safari, pe o perioada de o luna va oferi reduceri semnificative.

Diverta este locul ideal unde copiii isi pot sarbatori ziua in cel mai placut mod, unde vor fi rasfatati si vor fi in centrul atentiei, este locul unde poti gasi cele mai potrivite jucurii de 1 iunie.

Vineri, 28 mai, Diverta Vitan te asteapta sa preintampinam Ziua Copilului incepand cu ora 16.00, prin joaca, printr-o demonstratie cu roboteii de la Smart Toys, iar pentru fetite am pregatit papusile speciale Paola Reina.

Un eveniment similar va avea loc si pe 29 mai in Diverta Baneasa si Diverta Vitan, incepand cu ora 11.00 pana la ora 15.00, in Diverta Magheru dupa ora 16.00, iar sambata, pe 30 mai Diverta Plaza si Diverta Magheru te asteapta de la ora 11.00 pana la ora 13.00.

Pentru ziua de 29 mai, Diverta a mai pregatit pentru cei mici inca o surpriza. In Diverta Magheru si in Diverta Plaza copiii sunt asteptati sa participe la o activitate inedita: vor desena pe niste sacosele ecologice iar produsul final va fi comercializat in magazine.

Tot pe 29 mai, incepand cu ora 16.00 la Diverta Mall si la Diverta Baneasa veti fi antrenati alaturi de micutii sarbatoriti in completarea in puzzle, castigatorii urmand sa fie premiati cu un puzzle urias.

Pe 5 si 6 iunie Diverta Plaza si Diverta Baneasa va asteapta la lansarea cartii “Sentimentele oamenilor sunt desenate pe cer” a Andreei Mihaela Stan, aceasta lansare de carte adresandu-se in special adultilor, dupa care copiii vor fi antrenati de catre “Zana Norilor” in diferite joculete (pentru ca e luna copiilor).

Diverta le face cadou copiilor, locul unde pot gasi o gama completa de jocuri si jucarii prin zona de experienta “Ma joc si invat“ – locul unde granita dintre educatie si joc dispare. In aceasta zona, copiii gasesc produse care le dezvolta imaginatia si abilitatile in activitatile de la scoala sau de acasa, intr-un mod specific varstei – educatie prin joc.

Zona ofera copiilor un spatiu special amenajat pentru ei, cu jocuri si jucarii interactive (de tipul hobby, creativ-educativ, jucarii pentru fetite, pentru baieti sau pentru bebelusi sau Playmobil).

In zona “Ma joc si invat”, copiii pot desena, se pot juca inteligent si isi pot face noi prieteni. Spatiul interactiv este proiectat si amenajat special pentru ca cei mici sa-si poata exersa creativitatea, in timp ce parintii au libertatea necesara pentru a se pune la curent cu noutatile din domeniile favorite.

Ma joc si invat” reuneste jocuri si jucarii, articole pentru scoala, carti pentru copii (de colorat, povesti, enciclopedii, literatura scolara, culegeri, beletristica pentru copii si adolescenti) si media pentru copii (animatie, jocuri si muzica).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *