Editura Nemira: plata prin SMS pentru cărți

Editura Nemira lansează un nou sistem de achiziţionare de carte: mobile payment special pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Fie că doreşti să-i oferi persoanei iubite un cadou elegant de Valentine’s Days, fie că sărbătoreşti Dragobetele, Nemira a realizat pentru tine două pachete speciale, unul pentru doamne şi domnişoare şi un altul pentru domni. Puteţi cumpăra Cadoul Rose sau Cadoul Spring direct de pe telefonul mobil. La achiziţionarea pachetelor cadou prin SMS beneficiați de o reducere de 35% din preţul de librărie.
Nu trebuie să îţi creezi un cont şi nu este necesar un soft nou pentru telefonul tău mobil. În mai puţin de 10 secunde poţi achiziţiona carţile dorite. Mobile payment este o metodă alternativă şi rapidă de plată a cupărăturilor. În loc să plăteşti cu numerar sau să verifici cardul de credit, poţi folosi telefonul mobil pentru a-i face o surpriză persoanei dragi de Ziua Îndrăgostiţilor.
Trimite un sms cu textul NEMIRA la numărul scurt 7580 şi în maximum 4 ore vei fi contactat de reprezentantul editurii Nemira căruia îi vei comunica obţiunea ta. Vei primi cadoul ales în maximum 48 de ore prin curier. Costul de 10 euro plus TVA îl vei regăsi în factura de telefon sau va fi retras de pe cartela reîncărcabilă. Serviciul este valabil în reţelele de telefonie mobilă Orange şi Vodafone.

Înfiinţată în 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din România, care şi-a păstrat renumele în industria cărţii prin rafinament şi prin valoarea autorilor publicaţi. Colecţiile editurii sunt bine cunoscute: Nautilus, Suspans, Bonton, Damen Tango, Glossy Books, Babel, Biblioteca de psihologie, Porta Magica, Nemira Junior, Totem, Biblioteca de politică, Biblioteca de istorie etc. În 2010, planul editorial Nemira cuprinde 200 de titluri din care în ianuarie a publicat deja 24.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *