eLitera: managerii scriu carti

Asociatia Erudio anunta lansarea unui nou program de dezvoltare personala pentru manageri, “eLitera – Eu intr-o carte” . Proiectul, o noua creatie originala a Erudio, isi propune sa ofere participantilor posibilitatea de a-si explora si pune in practica creativitatea in lumea cuvintelor si a imaginilor. Proiectul va culmina cu aparitia si lansarea unei carti, scrisa si ilustrata de participanti.

Programul cuprinde doua module, iar profesorii care vor indruma cursantii in aceasta experienta inedita sunt Ion Manolescu pentru Arta scrierii si Eugen Oprina pentru Arta fotografierii.

“Exista multi oameni care si-ar dori sa se poata exprima pe sine sub forma unei carti, dar nu au gasit pana acum suficient timp, energie sau metoda. Pe langa scopul de implinire personala, acest nou program al Asociatiei Erudio tinteste sa dezvolte, in egala masura, abilitati de comunicare ce sunt foarte utile si in sfera relatiilor, a influentei si a persuasiunii aplicate in context profesional”, declara Mihaela Ginju, Director Executiv Erudio.

Programul eLitera se adreseaza managerilor de organizatii sau departamente, antreprenorilor si absolventilor Erisma. Pe parcursul a sase saptamani, participantii vor avea parte de buna dispozitie imbinata cu efort creativ, descoperire si auto-depasire.

Cursurile se vor desfasura o zi pe saptamana, alternativ vinerea si sambata, intre orele 9.00 si 18.00. Fiecare serie va avea un numar maxim de 15 participanti.

Programul va debuta pe 15 martie, iar data limita a inscrierilor este 1 martie. Mai multe informatii sunt disponibile pe: www.Erudio.ro

Asociatia Erudio, nascuta in 2005 la initiativa lui Liviu Papadima, Mihaela Ginju, Georgiana Dragomir, Adrian Stanciu si Cosmin Alexandru, reprezinta prima asociatie din Romania care ofera programe educationale la granita dintre cultura si mediul de afaceri, adresate liderilor. Printre proiectele desfasurate de aceasta se numara: ERISMA-Leadership Creativ, Conferintele Erudio, ELUMNI-Erudio Alumni, asociatia absolventilor ERISMA care desfasoara o serie de proiecte culturale punctuale precum: Clubul de Teatru Erudio (care a pregatit si prezentat deja doua spectacole diferite pe scena Teatrului Nottara si a Teatrului Metropolis), Clubul de film (3 productii originale, dintre care una distinsa cu premiul pentru Cel mai bun film la Festivalul de film Teacher’s), Clubul de Teatru pentru copii (al carui spectacol – Vrajitorul din Oz, a intrat in stagiunea Teatrului Ion Creanga), Clubul de Dramaturgie (cu un scenariu original in lucru). Printre proiectele create si dezvoltate recent de Erudio se numara: ESTUDIA – Scoala de vara de creativitate pentru studenti, eLitera – Eu intr-o carte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *