Expozitie – October, Remember, December la Anaid Art Gallery

Joi, 19 noiembrie 2009, la ora 19:00 la Anaid Art Gallery va avea loc vernisajul expozitiei October, Remember, December, curatori: Valentina Iancu si Diana Dochia. Expozitia cuprinde o selectie de lucrari semnate de Traian Boldea, Remus Grecu, Bogdan Nicolai, Maia Oprea, Adrian Pora, Lea Rasovszky, Alexandru Rdvan, David Sandor si Tara (von Neudorf). Publicul amator de arta contemporana este invitat sa viziteze expozitia in perioada 19 noiembrie – 18 decembrie 2009.

Anaid Art Gallery va alatura in acest proiect expozitional artisti din generatii diferite. Alaturarea numelor cu rezonanta in arta contemporana unor artisti necunoscuti, vine pentru a-i ajuta pe acestia din urma sa devin vizibili, sa se fac cunoscuti. Sustinerea si promovarea tinerilor talentati reprezentand o prioritate in randul proiectelor initiate de-a lungul celor 5 ani de Anaid Art Gallery.

October, Remember, December este o expozitie care face o asociere dificila intre artisti foarte diferiti ce problematizeaza societatea contemporana. Chiar daca nu-si propune sa devin un manifest, expozitia trage un semnal de alarma impotriva violentei si duritatii care domina societatea actuala. Lucrarile plaseaza un simbol al inocentei copilul in centrul unei lumi chinuite de violenta, vicii, singuratate. Suntem purtati dincolo de barierele mentale, invitati sa privim meditand.

Anaid Art Gallery va invita sa faceti o incursiune in arta contemporana de luni pana vineri intre orele 11-19, sambata intre orele 10-18.

* exhibition design

ANAID Art Gallery
Str. Slobozia, Nr. 34, sector 4,
040524 Bucuresti, Romania

Tel: + 4 021 337 11 87 Fax: + 4 021 336 60 56

E-mail: contact@anaidart.rowww.anaidart.ro

contact@anaidart.romvalentinaiancu@gmail.com
artistiromani@gmail.com
http://artistiromani.wordpress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *