SIMBOLUL PIERDUT, cel mai ravnit cadou de Sarbatori, comandat prin telefon

Editura RAO și Romtelecom pun la dispozitia fanilor lui Dan Brown un numar special de telefon la care pot comanda Simbolul pierdut. Linia speciala Simbolul pierdut 0 903 904 020 permite comandarea rapida a cartii și ofera posibilitatea de a o primi acasa sau de a o trimite direct celor dragi care și-o doresc de Sarbatori.

Dat fiind numarul mare de precomenzi inregistrate pana acum pentru noul roman al lui Dan Brown, Simbolul pierdut, numarul de canale disponibile pentru comanda s-a multiplicat: o linie telefonica speciala a fost activata de Editura RAO in parteneriat cu Romtelecom. Numarul 0903904020 reprezinta un concept inedit de comanda in Romania care permite atat o inregistrare rapida și sigura a comenzii, cat și posibilitatea de a trimite cartea altcuiva in dar de Sarbatori.

Sistemul de comanda este simplu: apeland 0 903 904 020 pana pe 7 decembrie inclusiv, persoana interesata inregistreaza comanda sa, avand posibilitatea de a desemna un destinatar și adresa de livrare, costul unui apel fiind de 10 euro + TVA. Suma va fi integrata in urmatoarea factura Romtelecom a numarului de telefon de la care este lansat apelul. Numarul este valabil doar in reteaua Romtelecom. Cartea comandata va fi livrata prin curier dupa data de 10 decembrie.

Simbolul pierdut este cel mai ravnit cadou de Sarbatori in intreaga lume. Noul roman al lui Dan Brown va aparea in limba romana la Editura RAO intr-un tiraj special pe data de 10 decembrie, valabil numai pe baza de precomanda, iar in librarii, incepand din 18 ianuarie 2010.
Vandut deja in peste 3 milioane de exemplare numai in limba engleza, Simbolul pierdut a surclasat toate recordurile de tiraje initiale inregistrate pana in prezent: 6,5 milioane in limba engleza, 1,2 milioane in limba germana, 1 milion in limba spaniola, 600.000 in limba franceza. Thrillerul continua aventura profesorului Robert Langdon pe care cititorii noștri l-au cunoscut in Codul lui da Vinci și Ingeri și demoni, dar, de data aceasta, in lumea simbolica și codificata a celei mai misteriase societati secrete masoneria. Simbolul pierdut este cel mai bine pastrat secret al masoneriei, se afla la Washington DC și completeaza armonios trilogia dedicata de Dan Brown eroului sau profesorul Robert Langdon, simbolist pasionat. Secretul este sa știi cum sa mori este primul indiciu al fabulosului roman, iar intriga se tese urmand decriptarea treptelor initierii.

Caracteristici roman:

Titlu: Simbolul pierdut
Autor: Dan Brown
Traducere de Adriana Badescu
Fictiune / Thriller / Colectia: RAO CLASS / 480 p.
ISBN: 978-973-54-0139-9
Pret special: 10 Euro + TVA (pana in 7 decembrie inclusiv)
Pret volum: 59.99 lei (in librarii, din 18 ianuarie 2010)

PARTENERI MEDIA:

Europa FM
Jurnalul national
Unica

www.simbolulpierdut.ro
www.raobooks.com

http://www.raobooks.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *