Festin spiritual cu aperitive culturale si idei la protap

Diverta va invita in ultima sambata a fiecarei luni la un pahar de cultura generala. Astfel, sambata, 25 septembrie va asteptam inDiverta din Plaza Romania, incepand cu ora 19:30, in zona de evenimente sa “cumparati” cultura la kilogram si sa va umpleti spiritul cu raspunsuri la întrebari pe care nu vi le-ati pus niciodata!

“Vanzatorul de cultura” se afla a 4-a editie in Diverta si este un atelier pe care, atat noi, cat si publicul prezent l-a apreciat foarte mult.  Se adreseaza practic tuturor categoriilor de varsta, de la 4 la 84 ani (si mai mult), nu doar unei elite, si pune intr-o maniera surprinzatoare si neconventionala date fascinante de cultura generala. Atelierul reprezinta o alternativa la tendinta de a separa cultura de divertisment. Modul in care sunt prezentate datele incita, atata curiozitatea, iar rezultatul reprezinta un mod util si deconectant de a petrece timpul liber care ne-a mai ramas, noua, ca oameni moderni.

Ii multumim lui Leon Magdan care sustine acest eveniment inedit in Diverta.

Intrarea este libera.

Atentie! Pentru cei care erau obisnuiti ca evenimentul sa se intample in Diverta Magheru. A fost mutata locatia de desfasurare in Diverta din Plaza Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *