Gaudeamus 2008, sustinut de Dacia

Pentru al treilea an consecutiv, Dacia este partener al Targului International de Carte Gaudeamus (19 – 23 noiembrie), 2008 fiind anul dedicat celui mai nou membru al familiei Dacia, Sandero. Actiunile si evenimentele organizate pe parcursul celor cinci zile de targ se vor derula sub conceptul “Dacia Sandero, partener de joaca al Gaudeamus” si vor indemna vizitatorii sa uite pentru cateva momente de tumultul vietii cotidiene si sa se lase sedusi de lectura si de joc.

Daca in 2006 si 2007 Dacia a oferit, in cadrul tombolei targului, cate un vehicul Dacia Logan, anul acesta, marele premiu consta intr-un automobil Sandero Ambiance, 1.4 MPI.

Pe langa acest premiu, Dacia, care dispune de stand propriu la Gaudeamus, mai ofera vizitatorilor targului ocazia de a castiga cate un set de carti ale caror titluri au in centru ideea de joc – “Jocul ielelor” de Camil Petrescu, “Jocul cu margelele de sticla” de Hermann Hesse si “Homo ludens” de Johan Huizinga, precum si semne de carte si afise purtand semnatura caricaturistului Mihai Stanescu. Aceste premii vor fi acordate de personalitati din media si din lumea artelor spectacolului care vor fi prezente la actiunile Dacia in zilele de 21, 22 si 23 noiembrie.

Totodata, in numerele de vineri, sambata si duminica ale ziarului targului, bibliofilii vor putea citi trei interviuri despre lectura, literatura si carte, acordate de actrita Monica Davidescu, Francois Fourmont, directorul general al Dacia si Ioana Pintilie, o tanara angajata la Directia de Marketing de la Dacia.

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului in cadrul Tombolei speciale Gaudeamus va avea loc in data de 23 noiembrie, la ora 13.00. Programul de vizitare este urmatorul: miercuri – vineri, de la 11.00 la 20.00; sambata, de la 10.00 la 20.00 si duminica de la 10.00 la 16.00.

www.daciagroup.com, www.dacia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *