Intalnire a bibliotecarilor din regiunea de Nord-Vest

Eveniment profesional cu relevanta regionala, Cafeneaua ANBPR pentru Zona de Nord-Vest va avea loc in intervalul 11-13 aprilie 2011, in Statiunea Baile 1 Mai, Oradea, judetul Bihor. Pe lista participantilor se vor numara bibliotecari din bibliotecile publice din judetele Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Satu-Mare si Salaj. Conducerea ANBPR, cu sprijinul Departamentului Operational al Asociatiei, cu implicarea consistenta a Bibliotecii Judetene Bihor si a IREX Romania, va asigura intregul management al evenimentului, precum si componenta de instruire asociata acestuia.

Ca expresie a colaborarii dintre ANBPR si IREX Romania, Cafeneaua profesionala si-a confirmat, de fiecare data utilitatea, iar rezultatele au fost dintre cele mai bune. Ratiunea pentru care aducem impreuna bibliotecarii din mai multe judete este ca ei sa se intalneasca, sa lucreze impreuna si sa se puna de acord cu privire la actiunile pe care Asociatia si le propune, la nivel de Filiale. Indiferent de forma pe care o vor imbraca, aceste intalniri profesionale vor intra, cu siguranta, in agenda permanenta a Asociatiei, a declarat Doina Popa, Presedinte al ANBPR.
Pe durata atelierelor si a sesiunii de instruire, se vor discuta probleme de management la nivel teritorial, se vor ajusta regulamentele de functionare ale structurilor regionale ale ANBPR si se vor schita planuri de actiuni adecvate pentru fiecare judet in parte.
Pe parcursul celor cinci Cafenele de pana acum, ANBPR a facut un periplu strategic prin cele mai importante centre regionale ale Asociatiei. De data aceasta, a venit randul filialelor ANBPR din Nord-Vest-ul tarii sa-si analizeze si evalueze nevoile si asteptarile, prin consultarea directa a membrilor. Ne asteptam ca aceasta editie sa se bucure de aceeasi popularitate in randul bibliotecarilor si sa conduca la o imagine cat mai fidela asupra vietii de Asociatie din perspectiva locala, a declarat Ioana Crihana, Director Executiv al ANBPR.

Despre ANBPR: Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR) este cea mai reprezentativa organizatie profesionala a bibliotecarilor din bibliotecile publice. Ratiunea de a fi a acestei organizatii este aceea de a coagula, intr-o forma de asociere pe plan national, asteptarile, nevoile si interesele celor care, prin profesie, preocupari si atrib

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *