Intra in cursa pentru un iPad sau castiga o invitatie dubla la teatru de la Litera

In perioada urmatoare, toti cei care vor accesa contul Litera de pe Facebook au sansa de a fi premiati de editura cu un iPad sau de a castiga o invitatie pentru doua persoane la teatru.

Odata ajunsi in contul Litera din reteaua sociala Facebook, toti cei care vor accesa optiunea like, vor intra automat in cursa pentru un dispozitiv iPad Apple.
Ipad-ul tip LED are un HDD de 16GB, o diagonala de 9.7, rezolutie de 1024 x 768, baterie Li-Po, avand o greutate de numai 0,680 kg.
Concursul se va incheia in momentul in care pagina Litera va ajunge la un numar de 4000 de fani, iar castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.

Tot in contul Litera de pe Facebook vizitatorii au sansa sa castige o invitatie la teatru pentru doua persoane.
Participantii nu trebuie decat sa numeasca o piesa de teatru in care Dan Puric a avut rol principal sau pe care a regizat-o, iar primii doi care aleg piesa care la final va avea cele mai putine numiri, vor castiga concursul.
Spectacolul se numeste Made in Romania, este garantat de Dan Puric, gazduit de Sala Rapsodia si va avea loc joi, 9 decembrie, orele 19.30.
Spectacolul plin de umor si povesti laconice pline de haz este o viziune romaneasca asupra sufletului lumii. Aproape nimic din ce este omenesc nu lipseste din acest puzzle al conditiei individului si a societatii, derulat in ritmuri si imagini naucitoare, in care artele martiale se intalnesc cu valsul, iar parodia suculenta la adresa unor sintagme din filmul japonez este contrapunctata, in final, de vitalitatea dezlantuita a dansului popular. Spectacolul se bazeaza pe sinteza unor diferite mijloace de expresie scenica: step, pantomima, dans, lumini si muzica, spirit si emotie.

* * *

Grupul Editorial LITERA a demonstrat, inca de la infiintare, coerenta editoriala si respect fata de cititori. Astazi, la mai bine de 20 ani de la fondare, LITERA constituie pentru multi cititori un reper si o certitudine un reper al calitatii si o certitudine a valorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *