Învăţăm limba engleză cu Timmy”, o carte digitală educativă şi distractivă pentru copii

Trăim în vremuri grele în care atât jocurile pline de violenţă şi duritate, cât şi internetul au pus stăpânire pe copii noştri. Pentru a echilibra balanţa, Editura My Ebook a venit cu cartea digitală “Învăţăm limba engleză cu Timmy”, cea mai distractivă şi atractivă carte digitală adresată copiilor.

Concepută pentru a-i învăţa pe copii limba engleză într-un mod antrenant şi interactiv, aceast titlu îşi doreşte să revoluţioneze ideea de carte electronică, aşa cum este percepută în prezent de către cei mici.

Despre cartea digitală “Învăţăm limba engleză cu Timmy”

• Utilizatorul trebuie doar să introducă dvd-ul în calculator sau laptop, nefiind necesar nici un tip de instalare;
• Cartea este realizată în flash, ea reprezentând un software 3d de ultimă oră, care îndeplineşte toate condiţiile ideale pentru o lectură plăcută şi relaxantă;
• Navigarea este extrem de simplă, putem completa manual pagina pe care dorim să o vedem sau putem utiliza butoanele din meniul de navigaţie a respectivei cărţi;
• Un plus de atractivitate şi utilitate este adus de funcţia întoarcerii de pagină prin apucarea cu ajutorul mouse-ului a colţului acesteia şi tragerea lui manuală;
• Softul acestei cărţi conţine şi o serie de alte funcţii, printre care: zoom, full screen, vizualizare thumbnails şi altele.

Succesul cărţii nu este însă o surpriză pentru echipa Editurii My Ebook, care a lucrat la producţia sa aproape şase luni:
„Am creat această carte în primul rând pentru copii, deoarece trebuie să-i învăţăm să-şi utilizeze timpul din faţa calculatorului într-un mod educativ şi în acelaşi timp trebuie să le arătăm ca învăţatul poate fi şi distractiv. Piaţa cărţilor a început şi în România să se orienteze către formatul electronic, iar viitorul este în mod sigur strâns legat de el.”, declară Olaru Constantin, Director General Editura My Ebook.

O nouă abordare a publicării de carte

“Învăţăm limba engleză cu Timmy” este prima apariţie dintr-o serie educativă, în acelaşi format digital, interactiv şi atractiv. Următorul titlu anunţat este “Gramatica limbii engleze – Teorie şi exerciţii”. Cărţile realizate de Editura My Ebook reprezintă o adevărată bucurie pentru ochiul cititorului. Un design deosebit şi o grafică ce iese în evidenţă fac din lectură acestor cărţi o adevărată plăcere. Comanda cărţilor se realizează de pe magazinul online al editurii www.myebook.ro unde se regăsesc şi o serie de reduceri substanţiale.

Despre Editura My Ebook

Bazându-se pe o echipă tânără şi dinamică, Editura My Ebook oferă lucrări de înaltă calitate pentru a satisface cerinţele pieţei de carte aflată în continuă dezvoltare în România. Sunteţi invitaţi pe site-ul www.myebook.ro să descoperiţi minunata lume a cărţilor în format electronic!

One thought on “Învăţăm limba engleză cu Timmy”, o carte digitală educativă şi distractivă pentru copii”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *