Iv cel naiv: un poet fictiv lansează o carte adevărată

Joi, 8 decembrie, de la ora 19:00, Editura Vellant i-a invitat în Café Verona pe cititorii, prietenii, cunoscuţii şi necunoscuţii lui Iv cel naiv pentru a lua parte la lansarea volumul de poezii «Versez». Este pentru prima oară când versurile poetului afirmat online sub titulatura de Ivcelnaiv Untipfictiv văd lumina tiparului şi pot fi răsfoite în librării alături de ilustraţiile minunat potrivite de Vali Petridean.

Poezie - Iv cel naiv
Poezie - Iv cel naiv

O carte plină de păpădii, delicii şi suplicii urbane, detalii naive de zi cu zi şi sms-uri cu rimă, volumul publicat la Vellant îşi aşteaptă cititorii joi seară, la o lansare despre care reprezentanţii editurii spun doar că va fi caldă şi prietenoasă ca poemele lui Iv. Restul detaliilor sunt surpriză şi vor fi descoperite numai la faţa locului, pe Arthur Verona, nr. 13-15, la subsolul Librăriei Cărtureşti.

Volumul surprinde în 110 pagini complet ilustrate câtă tristeţe e în viaţa unei bacterii şi câtă ironie e în destinele partenerilor de trafic, câtă poezie încape într-un sms şi câte lucruri din viaţa de zi cu zi pot fi spuse in versuri: declaraţiile de dragoste, certurile de la hypermarket, poveştile de la birou, extragerile loto, hobbyurile.

Iv cel naiv: Poeziile lui Iv au apărut online în urmă cu doi ani, pe blogul ivcelnaiv.blogspot.com. Între timp, au strâns tot mai mulţi cititori şi s-au mutat într-un loc mai mare, ivcelnaiv.ro, dar şi într-un album pe măsură, publicat de Editura Vellant.

Vali Petridean: Pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, despre Vali Petridean vorbesc cel mai bine chiar ilustraţiile sale. Vă invităm să le descoperiţi pe site-ul său oficial: valipetridean.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *