Jurnalul unui pusti Adevarul gol-golut

Jurnalul unui puşti. Adevărul gol-goluţ de Jeff Kinney

Greg Heffley şi-a dorit dintotdeauna să crească mai repede. Merită însă atâta bătaie de cap doar ca să te faci mare?

Dintr-odată, Greg trebuie să facă faţă presiunilor de la petrecerile cu băieţi şi fete, responsabilităţilor din ce în ce mai mari şi chiar schimbărilor stânjenitoare pe care le presupune maturizarea – toate acestea fără cel mai bun prieten al său, Rowley. Va reuşi oare Greg de unul singur? Va fi în stare să înfrunte „adevărul gol-goluţ”?

Jurnalul unui pusti Adevarul gol-golut
Jurnalul unui pusti Adevarul gol-golut

Jurnalul unui puşti e sortit să cucerească lumea întreagă.” – Time

„Perfecţiune în cel mai mic detaliu, atât în privinţa poveştii, cât şi a desenelor.”

Publishers Weekly

 

„Una dintre cele mai de succes serii pentru copii publicate vreodată.”

Washington Post

 

„Dacă copiilor voştri le place să citească… şi mai ales dacă nu le place să citească, această carte e perfectă pentru ei.”

Whoopi Goldberg, The View

 

Traducere din limba engleză de Andra Matzal

Colecţia Cărţi cu haz

hardcover, 224 p., 140×200

 

 

 

Jeff Kinney (n. 1971), designer american de jocuri online şi autor al hipercelebrei serii de romane în benzi desenate pentru copii, The Diary of a Wimpy Kid, şi-a început cariera de ilustrator încă din liceu. Personajul Greg Heffley, în jurul căruia este construită întreaga acţiune din Jurnalul unui puşti, a fost creat în 1998, versiunea iniţială a textului, postată online pe Funbrain.com atrăgând, din 2006 până acum, peste 80 de milioane de vizitatori, zilnic aproximativ 70.000 de copii accesându-i benzile desenate. Publicată în 2007, seria de romane în benzi desenate care îl au ca protagonist pe Greg a ajuns în scurt timp bestsellerul numărul 1 în lista The New York Times dedicată literaturii pentru copii. Peripeţiile din Jurnalul unui puşti au fost transpuse într-un lungmetraj pentru copii, The Diary of the Wimpy Kid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *