Adevărata poveste a lui Moş Crăciun

Cum arata Mos Craciun? Cum arata spiridusii? Cum arata atelierele de jucarii? Cum reusesc sa pregateasca la timp cadouri pentru copiii din toata lumea?


Ce fac Mos Craciun si spiridusii vara? Da, dragi parinti, sunt multe intrebari si suntem siguri ca deja va confruntati cu ele din partea unui copil curios si nerabdator…

Un mic ajutor v-ar prinde foarte bine si exact asta face cartea “Mos Craciun”, de autorul finlandez Mauri Kunnas. Veti avea imediat raspunsuri imbatabile: “Uite cum citeste Mos Craciun scrisorile de la copii; da, e si scrisoarea ta…”, “Uite cum numara spiridusii jucariile din depozit…”, “Uite cum impacheteaza cadourile si le pun in sanie…”

“Moş Crăciun” a lui Mauri Kunnas nu este o altă carte din lungul şir al celor despre simpaticul personaj, ci autentica lui poveste. Autorul, originar chiar din Finlanda, îl descrie pe Moş Crăciun aşa cum nimeni nu l-a mai descris niciodată. Are pantalonii peticiţi de soţia lui, pentru că adesea şi-i agaţă în atelierul de jucării, pretinde că este pasionat de pescuit, dar de fapt pleacă fără undiţă şi trage un pui de somn în barcă, iar înainte să plece cu darurile către copii, îşi dă cu o cremă antireumatică foarte puternică, pentru a rezista o noapte întreagă în frig.

 

Citeste mai mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *