Kauf.ro a dotat tehnic biblioteca centrului de copii asistati din Valea Plopului

Magazinul online Kauf.ro a dotat tehnic Biblioteca Prieteniei Itsy Bitsy, prima biblioteca a copiilor asistați din centrul Valea Plopului. Magazinul a participat n finalizarea campaniei organizate de catre Itsy Bitsy, intitulata Citesti si cresti ca-n povesti, prin donarea unui calculator pentru bibliotecar si accesoriile necesare acestuia. Campania de donație de carte Citesti si cresti ca-n povesti organizata de Itsy Bitsy a reusit sa colecteze peste 3000 de volume de la ascultatori si editurile partenere. Titlurile donate se adreseaza copiilor de toate varstele. De la povestile fraților Grimm sau ale lui Creanga ori Ispirescu, la calatoriile lui Jules Verne, Legendele Olimpului, sau mici enciclopedii, carțile pot face copilaria mai frumoasa celor peste 300 de copii care traiesc in centrul Valea Plopului.
Ne-am bucurat mult cand am primit invitatia de a participa la aceasta campanie pornita de radio Itsy Bitsy. In perioada urmatoare pregatim chiar o si mai mare apropiere de mediul educational pentru copii, prin aducerea in ofertele noastre a unor sisteme create special pentru cei mici, printr-o atentie deosebita acordata software-ului preinstalat si a sigurantei utilizarii si navigarii pe Internet. Paul Stancu, director general Kauf Media, www.kauf.ro.
Cu sprijinul www.kauf.ro biroul bibliotecarei a primit un computer si accesorii pentru acesta pe care au fost instalate sistemul de operare si programe software oferite de Microsoft, soft antivirus si control parental de la Bit Defender si soft educațional oferit de Intuitext, www.didactic.ro. Campania a fost susținuta si prin programul Microsoft, Parteneri pentru educație, fiind organizata cu sprijinul Fundației Vodafone si al Fulga.
Centrul din Valea Plopului gazduieste peste 300 de copii orfani de toate varstele, care locuiesc fie cu un asistent maternal in casele din tabara, fie sunt integrați in familiile localnicilor. Copiii traiesc din mila donatorilor si sunt pastoriți de parintele Nicolae Tanase, cel care a fondat acest asezamnt social. Mai multe detalii despre centru gasiți pe www.valeaplopului.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *