Lansarea cartii Sufletul Neamului Romanesc la Bookfest

Sambata, 28 Mai 2011, in cadrul Targului Bookfest, va invitam la lansarea cartii “Sufletul neamului romanesc. Vol. 1. Legenda nemuritorilor din valea Dunarii. Zamolxis.”
Lansarea va avea loc la Cafeneaua Vatra de la etaj, Pavilionul nr 16, ora 13.00.

Aceasta carte initiatica reuneste informatii extraordinare despre stramosii nostri daci si este un ghid de cunoastere a adevaratei noastre istorii dar si a potentialului actual si viitor.
Din aceasta carte aflam secretele nemuritorilor daci, ascunse timp de aproape 2000 de ani pentru a marginaliza importanta martirilor neamului si misiunea acestui neam sfant. Este insa vremea sa ne reamintim ca pe teritoriul tarii noastre se afla Axa Spirituala a Lumii si sa redescoperim Centrul de intelepciune planetara ce izvoraste din Muntele Sacru al stramosilor nostri.
Dacii nu numai ca se considerau nemuritori, ci stiau care este adevarata valoare a nemuririi, caci a deveni constienti de prezenta Scanteii divine nemuritoare din noi insine face cu mult mai mult decat toate bogatiile iluzorii ale acestui pamant.
Roman, in sine, inseamna eu interior, cu alte cuvinte suntem acest popor purtator de eu interior, de germeni. Pe aceasta baza se va realiza trecerea din fiinta in sfintire si din romanitate in Edentracia sau Epoca de Aur a Romaniei si a intregii omeniri.
Capitolul II al cartii contine Harta Subtil Energetica a Romaniei.
Cartea ne indeamna sa pornim in calatoria initiatica si sa aflam locurile sacre prin care putem accesa in propria noastra fiinta energiile benefice nelimitate ale Sufletului Neamului Romanesc.

http://www.mandalaclub.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *