Lectiile crizei economice – Bogdan & Victor Mihalascu

Joi, 16 iunie, a avut loc evenimentul de lansare a cartii “Lectiile crizei economice”, desfasurat la hotelul NH Bucharest. Autorii Bogdan Mihalascu si Victor Mihalascu, alaturi de invitatii lor, profesionisti din diverse domenii, au dicutat despre problemele actuale.

Lectiile Crizei Economice
Lectiile Crizei Economice

In cadrul evenimentului, profesorul de economie Victor Mihalascu a “predat” istoria recenta a recesiunii si secretul supravietuirii in vremuri tulburi: sa ne pretuim mai mult si sa ne gospodarim mai eficient resursele, caci vor deveni tot mai putine pe masura ce se adanceste criza. La randul sau, co-autorul finantist si blogger Bogdan Mihalascu a facut “lectia” interactiva, avandu-i ca parteneri de dialog pe multi din participanti, cu experiente profesionale diverse: medici, avocati, artisti, studenti voluntari s.a. au sustinut un colocviu spontan despre efectele crizei in propriile domenii. Au mai despicat criza in patru invitatii de onoare ai evenimentului: Adrian Codirlasu – PhD, Presedinte CFA Romania, Periklis Voulgaris – Vicepresedinte Corporate Alpha Bank, Laura Gradinaru – Director Credit Management, Alpha Bank.

Din intrebarile la care autorii raspund in cuprinsul cartii:
Cum s-a transformat criza financiara intr-o noua criza economica la nivel global?
Ce ne asteapta in Romania?
Cum sa cumparam inteligent la hypermarket?
Cand creste sau scade Bursa de Valori si de ce? Cand sa plasam bani la bursa si cat sa investim?
Cum sa facem bani mai rapid si mai inteligent decat politicienii?
Cum, cand si de ce sa investim in aur… sau nu?
Volumul va fi disponibil spre vanzare in principalele lanturi de librarii, online si pe www.MoneyWatch.ro. Din fondurile obtinute din vanzarea cartii, autorii vor dona 25% pentru proiecte caritabile si initiative sociale.

Evenimentul a beneficiat de sprijinul NH Hoteles Romania si SwissPlan.biz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *