Librarie online in Romania

Librex Media International lanseaza Librex.ro – cea mai rapida librarie online de pe piata de ecommerce din Romania. Librexo este libraria online premium care vine in intampinarea clientilor cu o interfata excelenta, usurinta in utilizare, cele mai bune servicii si o oferta variata de carti de calitate.

Librex.ro duce conceptul de librarie online in era digitala, nu doar prin design si functionalitate, ci si prin produsele oferite. Librex.ro va comercializa atat carti cat si eReadere, ebook-uri si audiobook-uri.

Libraria Librex.ro a fost dezvoltata pe platforma Live2c, cea mai premiata platforma de comert electronic la Gala Premiilor eCommerce in 2009.

Intrebat de ce a ales aceasta pozitionare – librex.ro – “Cea mai rapida librarie online!”, CEO-ul Librex Media International, Nicolae Radu a declarat:

“Ne respectam clientii si ne-am concentrat eforturile pentru a crea o librarie online care sa se ridice la standardele internationale de eCommerce. Suntem convinsi ca online inseamna mai repede si de aceea am scazut drastic numarul de click-uri pentru a face o comanda la doar 3. Am implementat un instrument inovator numit Comanda Live pentru cei care nu au timp pentru parcurgerea tuturor etapelor din shopping cart-ul online.

Librex.ro nu este doar cea mai rapida librarie online, ci si cea mai bine structurata librarie online; punem accentul pe relevanta informatiilor oferite. Toate acestea pentru obiectivul nostru principal: usurinta de utilizare a site-ului si de acces la informatii a clientilor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *