Love | Work – companii de succes

Athenee Palace Hilton a gazduit conferinta de lansare a cartii de colectie Love|Work, proiect marca Inspire Business. Evenimentul de lansare a reusit sa aduca impreuna companiile protagoniste ale cartii, presa si persoane din business-ul romanesc.

Evenimentul a avut doua arii de desfasurare: conferinta de lansare a cartii si gala de premiere a partenerilor de incredere ai companiei BizCampus Network, acum sunt numele Inspire Business.
Conferinta a adunat speech-urile oamenilor care au lucrat din pasiune pentru acest proiect si care au facut posibila lansarea pe piata de business a cartii Love | Work, trei reprezentanti ai companiilor prezente in carte alegand, la randul lor, sa spuna deschis ce a insemnat acest proiect pentru ei si cum a decurs colaborarea cu Inspire Business. Acestia au fost: Raul Pop Director General Recolamp, Corina Pacuraru Director General Perfect Tour si Lacramioara Loghin Director General Exact Cercetare si Consultanta.

Cartea Love | Work vorbeste despre cea de-a patra coordonata a unui business de succes resursa umana. Pe langa expertiza incontestabila, calitatea impecabila a produselor oferite si o forta de vanzari puternica, un brand isi desavarseste continuitatea prin acei oameni indragostiti de valorile pe care acesta le inspira.

25 companii si 25 de povesti surprind, atat prin cuvinte, cat si prin imagini, ceea ce se afla in spatele succesului companiilor de top care s-au remarcat pe piata autohtona, cartea fiind mai mult decat un instrument de comunicare, un album de colectie prin care fiecare cititor poate patrunde in culisele companiilor si poate descoperi ce a stat la baza performantei lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *