Cronica politică a României anilor 2005-2010 în opinia lui Corneliu Leu

Corneliu Leu a lansat, în premieră pe www.corectbooks.com, al treilea volum al seriei “În gura leului”, o culegere de publicistică, pamflet politic şi umor. Totodată, fragmente din prima parte a trilogiei sunt disponibile şi în format audio, marcând primul audiobook disponibil pe CorectBooks. “În gura leului” este astfel lansat pentru prima dată în formula integrală, cuprinzând toate cele 3 volume în care cronica politică a anilor 1992-2010 este structurată pe 3 perioade: 1992-1997 (volumul I), 1998-2004 (volumul II) şi 2005-2010 (volumul III).
Pentru prima dată, CorectBooks comercializează un titlu în format audio, care include o oră de fragmente din primul volum “În gura leului”. Pasajele sunt interpretate de o serie de actori români consacraţi, printre care se numără Dem Rădulescu, Stela Popescu, Rodica Popescu Bitănescu sau Mitică Popescu.
“Aducem utilizatorilor CorectBooks două premiere, un volum în exclusivitate al unui autor de marcă precum Corneliu Leu şi primul audiobook disponibil în librăria noastră digitală. Începem astfel seria noilor formate disponibile pe www.corectbooks.com, unde în curând veţi putea găsi şi titluri în format epub sau mobi ” a declarat Sorin Roşca Stănescu, Director General Virtual Big Bang.
Un bun şi rafinat cunoscător al epocii, înarmat cu o observaţie percutantă, Corneliu Leu este un autor consacrat în realizarea unor mari fresce sociale. Odată cu lansarea “În gura leului”, Corneliu Leu declară: “Astfel îmi rostesc eu năduful acum, când lansez pe piaţă această – amuzantă pentru unii, dar dezamăgită pentru mine – ediţie integrală a luptei gurii mele cu morile de vânt ale nesimţirii lor”.
Preţul la care pot fi achiziţionate volumele este de 7,93 lei/volum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *