Moment de lectura din romanul “Inca un pas” de Catia Maxim

Catia Maxim va invita la Salonul de carte si presa de la Muzeul National de Istorie a Romaniei la un moment de lectura din romanul sau de debut Inca un pas. Momentul va incepe vineri, 7 martie, la ora 15.00 la standul Alfa si Omega.

Inca un pas este un roman atipic despre casatorie, infidelitate, sex si iubire aparut la Editura Echinox din Cluj.
O poveste despre o situatie ce se naste in viata multor cupluri: infidelitatea. El, sotul, este atras de o alta femeie. S-ar spune ca o inseala. Dar ce inseamna de fapt a insela? Si cum reactioneaza o sotie intr-o astfel de situatie? Smara, eroina cartii, alege o cale mai putin batatorita. E o nevasta cu idei solide despre iubire, despre viata. Are doua alternative: sa lupte (eventual sa insele) sau sa cedeze? Adrian si Smara traiesc o drama. Cumplita! Drama tuturor cuplurilor care nu au comunicat suficient, adunand frustrarile una dupa alta.

Inca un pas poate fi achizitionata din reteaua de librarii din Bucuresti si din tara, din reteaua Carturesti, sau prin comenzi pe email – la Libraria Carter, vanzare carte on-line, Lumea cartii, sit-ul firmei Alfa si Omega, Libraria Mihai Eminescu, accesandu-se pur si simplu numele autoarei.

Cartea se gaseste si la standurile Alfa si Omega si al Editurii Nicol din cadrul Salonului de Carte si Presa ce se desfasoara pana pe 9 martie.

Inca un pas este o poveste despre noi toti. O carte totusi optimista.

Cu Inca un pas, Catia Maxim debuteaza ca autor in Romania. Descopera la anii maturitatii ca ii place sa scrie. Nascuta in Bucuresti, absolventa a facultatii de litere, a fost cativa ani profesor de limba romana, dupa care a parasit invatamantul. A lucrat la o editura pentru copii, la corectura, apoi in cadrul redactiei.
Telefon: 0745093889
Email:
Adresa web: http://www.prwave.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *