Nemi aduce copiii la Kung Fu Panda la Bookfest

Nemi, parte a Grupului Editorial Nemira, vă invită vineri, 6 iunie, orele 11- 15, la Happy Hours alături de Kung Fu Panda, noua serie de cărţi, marca DreamWorks. Cei mici vor împrumuta chipurile personajelor îndrăgite (face-paintings), se vor distra alături de clovni, vor participa la concursuri de desen cu premii-surpriză şi vor asista la demonstraţii de arte marţiale. Evenimentul Happz Hours este organizat în spaţiul dedicat copiilor din cadrul standului Nemira la Bookfest: pavilion 14, indicativ 12.

Seria Kung Fu Panda conţine opt cărţi, ce ilustrează cu umor aventurile unui urs Panda care doreşte să îşi părăsească meseria de bucătar moştenită din familie şi să îşi urmeze visul: acela de a deveni un adevărat luptator Kung Fu.
În toată aceată căutare este ajutat de prietenii ai săi Vipera, Tigresa, Cocor, Lăcustă, Maimuţă şi Maestrul Shifu.

În seria Kung Fu Panda au apărut: Cei Cinci Furioşi, Un maestru al dezastrului, Să-i cunoaştem pe maeştri, Un antrenament intensiv, Povestea filmului, Cartea tânărului cititor, Secretul pergamentului, Dă-i bătaie Po!

Editura Nemi, parte a grupului Editorial Nemira, se dedică producţiei de carte pentru copiii care nu ştiu încă a citi şi trăiesc în universul imaginilor unei lumi pe care o descoperă sprijinindu-se pe rostirea poveştilor de către părinţi şi bunici, respirând vraja povestirii (1-5 ani). Pentru cei care deprind cititul şi cresc odată cu primele lor lecturi. Pentru cei fascinaţi de magia poveştii (6 -11ani).

www.nemira.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *