O noua locatie pentru Librarul

Incepand cu data de 13 septembrie 2010, Librarul Dulimex va invita la lectura in noua locatie situata pe Calea Mosilor, numarul 253.

Beneficiind de o selectie foarte bogata de carti peste 6000 de titluri de la 400 de edituri si cu o mare varietate de cursuri universitare, CD-uri, DVD-uri si audiobook-uri, alaturi de un bogat sortiment de rechizite scolare, jucarii, produse de birotica si papetarie, Librarul Dulimex va asteapta cu portile larg deschise. Ba chiar mai mult, in prima luna puteti profita de reducerea de 10% pentru orice carte achizitionata din noua librarie. Aceasta se afla foarte aproape de centrul Capitalei si este cea de-a sasea librarie din retea. Librarul Dulimex va imbie cu un mediu linistit, cu un spatiu luminos si confortabil care va indeamna la lectura, cu titluri bine selectate si servicii ireprosabile.

Reteua LIBRARUL DULIMEX a fost infiintata in 1993 si beneficiaza de o buna reputatie castigata prin operativitate in onorarea comenzilor, aprovizionarea cu noile aparitii, dar si prin competenta si amabilitatea librarilor. Mesajul catre client este o carte pentru fiecare, iar logo-ul poarta numele LIBRARUL.

www.librarul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *