Oksa Pollock te asteapta la Bookfest! ,,Ai grija, Harry Potter! Tocmai a inceput POLLOCKMANIA!” Le Point

Editura ALLFA aduce la Bookfest un proiect editorial adresat cititorilor tineri: Oksa Pollock, cartea despre care intreaga lume crede ca va inlocui aventurile lui Harry Potter.

Oksa Pollock te asteapta la Bookfest! ,,Ai grija, Harry Potter! Tocmai a inceput POLLOCKMANIA!”  Le Point
Un fenomen unic! Cu siguranta va deveni cartea unei generatii.

ELLE

 

Editura ALLFA aduce la Bookfest un proiect editorial adresat cititorilor tineri: Oksa Pollock, cartea despre care intreaga lume crede ca va inlocui aventurile lui Harry Potter.

Bestseller mondial, aflat in curs de ecranizare, Oksa Pollock beneficiaza in Romania de un buget de promovare de aproximativ 7.000 de euro si cuprinde activitati planificate pana la finele anului 2011.

Campania de comunicare va demara in 25 mai si are in vedere actiuni de PR, organizare de evenimente, promovare indoor, precum si promovare prin intermediul materialelor tiparite si al machetelor de presa.

Peste 16.000 de elevi din toata tara au aflat deja despre Oksa Pollock, iar pe site-ul www.all.ro/oksa.html, incepand din 1 iunie, cititorii acestei carti pot participa la un concurs cu premii in valoare de mii de euro: excursii in tabere internationale din Franta si Anglia, oferite de Mirunette, plus sute de alte premii surpriza.

Cartea va fi disponibila in librarii incepand din 1 iunie, la pretul de 29,90 lei.

Despre carte:

Oksa Pollock: Taramul invizibil (vol. 1), Anne Plichota si Cendrine Wolf

Oksa Pollock se considera o adolescenta ca toate celelalte. Adora astronomia, rockul si mersul pe role. Uraste culoarea roz, insectele si sa se remarce in public. Pana aici, nimic neobisnuit. Numai ca, intr-o seara, totul se schimba: Oksa descopera, uluita si inspaimantata, ca are puteri supranaturale! Si inca nu e tot. In aceeasi seara, pe trupul ei apare o cicatrice cat se poate de stranie. Bunica Dragomira, confidenta ei excentrica, insotita de o suita de creaturi nemaivazute, ii dezvaluie marele secret al originii lor: familia Pollock vine din Edefia, o lume invizibila aflata in pericol, iar Oksa este ultima speranta de salvare a acestui tinut mirific. Dar va avea oare curaj sa se lanseze in aceasta aventura grandioasa? Si cine ii va sta alaturi?

Atentie, carte magica! Dupa ce veti face cunostinta cu Oksa, nu va veti mai putea desparti de ea, de formidabila familie Pollock si de creaturile extravagante ca Binevoitoarele, Sisizurliii si Abominarii.

,,O poveste magica absolut fermecatoare, despre puterea binelui. Puternica si emotionanta!” L`Alsace

,,Un fenomen unic! Cu siguranta va deveni cartea unei generatii.” Elle

Despre autoare:

Nascuta la Colmar, Cendrine Wolf (41 de ani) a urmat Facultatea de Sport, apoi a inceput sa lucreze in sectorul socio-cultural. Iubeste ilustratia fara computer, viteza si literatura fantastica. In prezent este bibliotecara si locuieste la Strasbourg. Anne Plichota (42 de ani) s-a nascut la Dijon si a locuit in diverse regiuni din Franta. Dupa ce a studiat limba si cultura chineza, a lucrat ca profesoara, asistenta medicala, redactor si bibliotecara, meserie pe care o practica si astazi. Este fascinata de cultura engleza si americana, de literatura gotica si de povestile pe care le aduna de la cei din jur. Primul volum din Oksa Pollock (din seria de cinci) a fost scris din pasiune si publicat in regim propriu, dupa ce a fost refuzat de prestigioasa Editura Gallimard. Uluitorul succes la public pe care l-a avut cartea, ca si scrisorile fanilor, i-au convins pana la urma pe editorii francezi ca romanul merita o difuzare mai larga, fiind publicat in 2010 si ajungand rapid bestseller international.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *