Povestile lui Tom Degetel si blogul lui Alexandru Vakulovski, in avanpremiera editoriala – Editura CARTIER

Editura Cartier si blogul lui Alexandru Vakulovski prezinta: Avanpremiera editoriala – Povestile lui Tom Degetel, istorisite in intreaga lume, Inconjurul lumii cu o poveste, de Fabienne Morel si Gilles Bizouerne, cu ilustratii de Emilie Harel.

Cititi, incepind de astazi 22 septembrie, pe blogul lui Alexandru Vakulovski Povestile lui Tom Degetel, istorisite in intreaga lume, Inconjurul lumii cu o poveste, de Fabienne Morel si Gilles Bizouerne, cu ilustratii de Emilie Harel

Povestile lui Tom Degetel, istorisite in intreaga lume, Inconjurul lumii cu o poveste, de Fabienne Morel si Gilles Bizouerne, cu ilustratii de Emilie Harel, Traducere de Ioana Danaila, Editura Cartier, Colectia “Codobelc”, 2008.

Fabienne Morel, initial ghid-conferentiar, apoi invatatoare, a lucrat in domeniul editurii, inainte de a deveni autoare de povesti. Impreuna cu Deborah Di Gilio, face parte din malitiosul duo «Ulei de masline si unt sarat». Este co-autor al lucrarii «Ce este patrimoniul?», aparuta in seria Arts a editurii Autrement Junior, si coordonatoarea colectiei «inconjurul lumii intr-o poveste».

www.huiledolivebeurresale.eu

Gilles Bizouerne este autor de basme si s-a dedicat povestilor dupa ce a calatorit mult. A fost laureat al societatii Fondation de France in 2000 si finalist al Jocurilor Francofoniei in 2005. In prezent, preda basmul la Conservatorul din Paris. Recita povesti spectatorilor de toate varstele, singur sau cu acompaniament muzical.

Emilie Harel – este ilustratoare. Licentiata a Scolii Superioare de de Arte Decorative din Strasbourg in 2005, ea lucreaza in prezent pentru presa si edituri. Ii puteti regasi universul sau copilaresc in revista Astrapi chez Bayard Presse jeunesse, dar si in pubicatiile editiei Larousse, Syros si mai ales Glenat. A ilustrat Povestile lui Tom Degetel istorisite in intreaga lume (Syros, 2007), si a participat cu ilustratii la volumele colective Mon premier Larousse des Comment c’est fait? (Larousse, 2007), Les chevaliers en 200 questions (Larousse, 2007), Mon Grand Larousse des Monstres et Dragons (Larousse, 2006), Recettes pour maladroits et debutants (GINKO, 2006).

Editura Cartier, in toate librariile bune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *