Pictori de geniu, o noua colectie de carte de mare succes pentru Adevarul Holding

Pictori de geniu, cea de-a treia serie speciala de carte lansata recent de ziarul Adevarul, se dovedeste a fi si ea una de mare succes la public. Dupa 100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca si Disney Clasic din Biblioteca Adevarul pentru copii, cel mai bine vandut ziar quality din Romania demonstreaza prin impactul major inregistrat deja de colectia Pictori de geniu ca stie sa intuiasca dorintele si asteptarile cititorilor sai. Astfel, volumul al doilea al seriei, cel dedicat lui Leonardo da Vinci, s-a epuizat miercuri, 23 septembrie, la nivel national, in mai putin de trei ore de la punerea sa la vanzare.

Noua colectie Adevarul, cea a cataloagelor de arta, a fost lansata pe piata miercuri, 16 septembrie, prin editarea in 400.000 de exemplare si distribuirea gratuita, impreuna cu ziarul Adevarul, dar si cu revista Dilema veche, a volumului inchinat inegalabilului Michelangelo. Spre comparatie, pana la lansarea colectiei Pictori de geniu de catre ziarul Adevarul, asemenea cataloage de arta nu depaseau anual la vanzari cifra de 1.500 de exemplare.

Data fiind cererea din piata, conducerea Adevarul Holding a decis sa retipareasca primele doua volume, iar tirajul celei de-a treia aparitii a colectiei, cea dedicata lui Picasso, va creste de la 120.000 la 160.000 de exemplare. Asta pentru a veni in ajutorul cititorilor Adevarul pe care-i asiguram ca nu vor ramane fara catalogul de arta preferat.

Primele doua volume reeditate ale noii colectii vor fi disponibile in reteaua librariilor Adevarul din Bucuresti si Timisoara, dar si la sediile redactiilor din Bucuresti, Cluj, Iasi, Craiova, Timisoara, Galati, Constanta si Brasov, unde vor fi amenajate spatii speciale de vanzare de carte. Adevarul Holding reaminteste cititorilor sai ca modul cel mai sigur de a intra in posesia ziarului si a cartilor si DVD-urilor favorite ramane abonamentul.

Ceea ce se intampla cu colectia Pictori de geniu este inca o dovada a capacitatii trustului Adevarul Holding de a face proiecte de succes printr-o combinatie inteligenta de marketing si calitate editoriala. Aceste proiecte vor ramane ca o amprenta a succesului acestei echipe. Si suntem foarte mandri de ele!”, afirma Razvan Corneteanu, general manager al trustului Adevarul Holding.

Timp de 14 saptamani, pana pe 16 decembrie, in fiecare zi de miercuri, impreuna cu ziarul Adevarul si suplimentul Adevarul Literar&Artistic, cititorii vor putea descoperi cele mai frumoase picturi facute vreodata de mana omului, reunite in 14 albume concepute in conditii grafice de exceptie, fiecare exemplar numarand 160 de pagini, full color, la un pret incredibil, de doar 12.99 de lei bucata. In lista numelor care dau titlurile acestor carti esentiale pentru cultura generala se regasesc si cei mai apreciati doi pictori romani ai tuturor timpurilor, Nicolae Grigorescu si Nicolae Tonitza, alaturi de Rembrandt, Rubens, Tiziano, Rafael, Van Gogh, Botticelli, Monet sau Dali.

Adevarul Holding este unul dintre cele mai importante trusturi de presa romanesti. Casa de editura a holdingului Adevarul a lansat colectiile: Carte de lux Adevarul, 100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca si Disney Clasic. In portofoliul companiei se regasesc: Adevarul, ziarul quality numarul 1 in Romania, Adevarul de Seara, cotidian distribuit gratuit in 48 de orase ale tarii, Click!, tabloidul numarul 1 in Romania, revistele Click! pentru femei, Click! Pofta buna si Click! Sanatate, publicatiile culturale Dilema veche si Dilemateca, Foreign Policy Romania, revista Historia, Forbes Romania, catalogul Forbes Romania 500 Miliardari. Adevarul Holding este prezent si pe piata internationala, ca publisher al cotidianului ucrainean Blik, din Kiev. Divizia internationala a grupului mai cuprinde redactii in Spania si Italia, infiintate in 2007.

4 thoughts on “Pictori de geniu, o noua colectie de carte de mare succes pentru Adevarul Holding”

  1. Va felicit pentru eforturile pe care le faceti, din pacate, noi, cei care avem un loc de munca nu reusim sa cumparam albumele, cartile in general, din pacate. Nu mai am, din pacate, nici parinti pensionari sa-i rog sa faca sacrificiul de a sta la coada sa le cumpere pentru fetele mele. Pacat, mare pacat, le cumpara mai putin iubitorii de arta, tot cei cu bani multi si cu pile au fericirea sa le aiba in biblioteca, fara a le deschide, poate. As face abonament dar sunt sigura ca nu ar ajunge in cutia postala exact numarul dorit. Sau poate cineva dintr-o scara cu 60 de apartamente ar ajunge mai devreme decat mine la cutia postala. S-a mai intamplat. As face o comanda pentru colectia “PICTORI DE GENIU”, il am doar pe Michelangelo. Va rog sa-mi spuneti cum pot proceda ca sa primesc SIGUR aceasta colectie. Va multumesc, Cu admiratie, Mariana Prodan

  2. Va dau dreptate, este greu sa tii pasul cu albume si carti aproape in fiecare zi… Multi bani. Probabil ca sa cumparati respectivul album trebuie sa il cautati pe site la Adevarul.

  3. colectia “Pictori de geniu” m-a incantat in mod deosebit – este buna si pentru instruirea unui copil si pentru un minim de cultura generala al unui om matur. Am fost f.suparata cand nu am reusit sa iau vol.2, dar am descoperit Libraria Adevarul (in Bucuresti pe Bdul Magheru – langa Cinema Patria) si m-am linistit: am ajuns seara la ora 18:30 si am putut sa iau cartea. Era coada, dar nu s-a stat chiar asa de mult si nici nu am avut teama de a sta degeaba. Am incercat si cu vol.3 sa iau de la chiosc: acelasi esec, dar m-am dus fara griji la Librarie si mi-am completat colectia. FELICITARI Adevarului !!!Dupa aceasta colectie, astept alta serie interesanta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *