SUB CERUL LIBER, AVAND DREPT PERNA IARBA – Cartea a doua din LEGENDELE CLANULUI OTORI de LIAN HEARN

Bestseller internaţional publicat cu mare succes în 36 de ţări.

SUB CERUL LIBER, AVÂND DREPT PERNĂ IARBA — mult aşteptata continuare a volumului
Să nu trezeşti podeaua-privighetoare — ne transportă pe tărâmul unei Japonii medievale legendare, într-o captivantă poveste a confruntărilor dintre clanuri rivale, a loialităţilor împărţite şi iubirilor pătimaşe, ţesută pe fundalul unui peisaj tulburător.

Takeo, moştenitorul marelui clan Otori, şi-a făgăduit viaţa misteriosului Trib. Talentele sale supranaturale — darul de a se face invizibil şi auzul fin — fac din el cel mai de temut asasin al acestei organizaţii secrete.
Tânărul nobil trebuie să se lepede de jurămintele spirituale ale educaţiei sale
paşnice, să renunţe la dreptul câştigat prin naştere la bogăţie, pământ şi putere, precum şi la iubirea pentru Kaede. Dacă nu se va dedica îndeletnicirilor criminale ale Tribului, membrii acestuia îl vor omorî.
Takeo îşi lasă în urmă copilăria şi porneşte pe un drum presărat cu încercări crâncene, pericole şi sacrificii, înfruntând iarna cruntă din vârful munţilor. La rândul ei, Kaede, acum pionul valoros al cruzilor războinici, trebuie să-şi folosească frumuseţea şi isteţimea, pentru a se impune într-o lume a bărbaţilor atotputernici.

Traducere din limba engleză de Lidia Grădinaru
Preţ: 49,90 lei
Format: 15 x 23 cm; 304 pagini
ADULT FANTASY

„O minunată poveste despre răzbunare, iubire, frumuseţe şi onoare…” – Australian Financial Review

„Frumuseţea, sălbăticia şi stranietatea poveştii captivante a lui Hearn sunt sporite de proza desăvârşită, cu sonorităţi de cristal.”– Independent on Sunday

„Pasiunea şi răzbunarea, puterile mistice şi iscusinţa militară se împletesc într-un uluitor triumf al imaginaţiei.” – Woman’s Day

„Hearn a creat o lume la care ne grăbim să ne întoarcem cu plăcere.” – The New York Times Book Review

LIAN HEARN (pseudonimul literar al lui Gillian Rubinstein) s-a născut în 1942 în Anglia. A studiat limbile moderne la Universitatea Oxford şi a lucrat ca redactor şi critic de film la Londra, înainte de a se stabili în Australia în 1973. Este autoarea a opt piese de teatru, numeroase povestiri, articole şi peste treizeci de cărţi, multe dintre ele pentru copii. Interesul de o viaţă pentru spaţiul nipon a determinat-o să studieze limba japoneză, să întreprindă mai multe călătorii în Japonia şi a culminat cu scrierea ciclului de romane fantasy Legendele clanului Otori, publicat cu mare succes în 36 de ţări. Sub cerul liber, având drept pernă iarba este al doilea volum al acestui ciclu.

Din ciclul LEGENDELE CLANULUI OTORI de Lian Hearn
a mai apărut:

Cartea întâi – SĂ NU TREZEŞTI PODEAUA-PRIVIGHETOARE

Să nu trezeşti podeaua-privighetoare este o poveste plină de forţă, o operă de ficţiune de mare originalitate, scrisă cu suflu epic şi o fantezie sclipitoare. Lumea mitică a clanului Otori este de neuitat.

Traducere din limba engleză de Lidia Grădinaru
Preţ: 49,90 lei
Format: 15 x 23 cm; 288 pagini

În curs de apariţie:
Cartea a III-a: STRĂLUCIREA LUNII, ATINGEREA VÂNTULUI

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

www.ledabooks.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *