Job de criză – agent de difuzare de cărţi

Esti student la o facultate cu profil umanist sau cunosti colegi de la astfel de facultat? Aplica pentru un job part-time ca agent zonal de vanzare Carte Lumen. Ai ocazia de imbina utilul cu placutul dovedindu-ti abilitatile de comunicare si vanzare si castigand pe masura eforturilor depuse. Agentul difuzor de carte primeste Catalogul Editurii Lumen si Brosura privind preturile la carte, precum si alte materiale promotionale existente.

Agentul promoveaza cartea catre clienti si in urma comenzilor ferme din partea acestora comanda cartile direct catre Editura Lumen, in momentul in care valoarea comenzilor este de minim 200 de lei. Comanda cartilor se face pe internet catre Editura Lumen, pe adresa de mail prlumen@gmail.com , prin reunirea de catre agent a mai multor comenzi care insumeaza minimum 200 de lei. Din suma incasata de agent de la clienti acesta isi va retine comisionul.

Agentii de vanzare carte vor primi o gama extinsa de bonficatii ajungandu-se si pana la 50% din vanzari.Agentul primeste atat la inscriere cat si pe masura editarii noilor cataloage un kit al agentului Lumen constand in ultima editie a Catalogului Editurii Lumen, Cataloage pe arii tematice in masura disponibilitatii si a solicitarilor agentului. Catalogul poate fi in format electronic (pe CD) sau tiparit. De asemenea agentii vor primi exemplare din Jurnalul Editorial Lumen continand recenzii si prezentari pentru aparitiile editoriale ale Editurii Lumen.

Persoanele fizice sau juridice care doresc sa fie agenti comerciali ai Editurii Lumen trebuie sa semneze un contract pentru a beneficia de discounturile mentionate.
Operatorii persoane fizice care administreaza siteuri internet si care vor face distributia de carte a Editurii Lumen fie sub forma unei librarii virtuale sau sub alta forma vor beneficia de asistenta Editurii Lumen in configurarea librariei cu obligativitatea introducerii unui link neinsotit de atributul nofolow catre siteul www.edituralumen.ro fie direct in pagina radacina, fie in pagina produsului de pe siteul nostru.

Dupa un an de zile agentii isi vor mentine cota de discount la care au ajuns in anul anterior in conditiile in care reteaua sa de agenti se mentine la aceeasi cota. Unui agent i se permite coborarea sub prag fara a fi retrogradat la o clasa de vanzari anterioara maxim 3 luni consecutiv.

Agentul care introduce in retea un alt agent va primi pentru primii 3 agenti adusi 5% din valoarea vanzarilor acestora ca bonificatie. (Aceasta suma fiind platita de Editura Lumen se impoziteaza la sursa). Pentru agentul care aduce in retea intre 3 si 10 agenti va primi o bonificatie de 10% din vanzarile realizate de membrii activi ai retelei sale . Un membru activ al retelei sale este considerat acela care efectueaza cel putin o comanda in interval de 3 luni de zile.

One thought on “Job de criză – agent de difuzare de cărţi”

  1. Pingback: Twitted by decitit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *