Primul volum din seria Fiicele Furtunilor – ENIGMA MAYA de Jordi Sierra i Fabra

PE 27 noiembrie 2012, ambasada spaniolă din Mexic o înştiinţează pe Georgina Mir, ca unică rudă în viaţă, că tatăl său, un faimos arheolog, a dispărut fără urmă în Palenque, unde realiza nişte săpături. Georginei i se pare că destinul îi joacă din nou o festă: cu treisprezece ani înainte, dispăruse şi mama ei. Şi nu o mai văzuse de atunci.

ÎNCĂ sub efectul veştii, tânăra pleacă la Palenque, hotărâtă ca de data aceasta să caute singură un răspuns, să răscolească cerul şi pământul, dacă ar fi nevoie, ca să-şi găsească tatăl.
DAR nu şi-ar fi putut imagina că se va trezi prinsă într-o cursă nebunească a descifrării semnelor care o vor conduce spre un adevăr pentru care nu e pregătită.
LA FINELE lui noiembrie 1971, au avut loc numeroase furtuni în diverse puncte ale
planetei. Deşi extraordinar de puternice, acestea au trecut neobservate. Oamenii
le-au considerat simple fenomene locale, provocate de schimbările climatice care de ani buni devastau ţările din Lumea a Treia, în ciuda mobilizării unor ample operaţiuni umanitare pentru ajutorarea celor afectaţi. Totuşi, de această dată nu era vorba despre aşa ceva. Fenomene locale, într-adevăr, risipite pe toate continentele, în America Latină, India, Africa… Dar în niciun caz simple.
CINCIZECI şi două de copile au apărut pe Pământ din vâltoarea acelor furtuni şi, în
mod miraculos, toate au supravieţuit.
PESTE ANI, prezenţa lor a fost asociată unor fenomene supranaturale, iar în
anumite cercuri s-a răspândit zvonul că fuseseră adoptate de oamenii săraci care le
găsiseră şi că fiecare avea un talent deosebit…
AU FOST numite „Fiicele furtunilor”. Tot atunci a început şi confruntarea dintre
paznici, protectorii lor, şi judecători – trimişi să le distrugă.

Format: 16,5 x 23,5 cm, 304 pagini
Preţ: 44,90 lei

În curs de apariţie: Crucea Nilului şi Al cincilea cristal

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

www.edituracorint.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *