Radu Beligan – Confesiuni despre viata si arta – la 91 de ani

Cu doar o luna inainte de a implini venerabila varsta de 91 de ani, maestrul Radu Beligan ne dezvaluie Confesiuni despre viata si arta, desprinse din bogata sa cariera, pentru care nu exista suficiente cuvinte de lauda. Destainuirile omului teatral al generatiilor noastre au ajuns in sufletele a zeci de mii de oameni din intreaga tara, odata cu turneul national pe care l-a sustinut in tot acest timp cu sprijinul domnului Pepino Popescu.

Epuizarea rapida a biletelelor pentru reprezentatia din data de 19 octombrie l-a convins pe maestru sa se supuna dorintei admiratorilor sai si sa fie protagonistul unui nou spectacol.

Astfel, in pragul aniversarii sale, spectacolul – confesiune al maestrului Radu Beligan, va fi reluat la Sala Mica a Palatului ( Sala Auditorium), pe data de 3 noiembrie, incepand cu orele 19:00. Toti cei prezenti vor avea posibilitatea sa achizitioneze ultimele exemplare ale editiei revizuite si completate a volumului “Note de insomniac” (tiparit in 900 exemplare), insotit de autograful original al autorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *