Reducere 35% la orice carte – editura Litera

Litera întâmpină Sărbătorile Pascale cu reducere de 35% pentru orice titlu de pe site-ul www.litera.ro. În perioada 15-26 aprilie, oricine cumpără de pe site-ul editurii Litera beneficiază de o reducere de 35 %, alături de înscrierea în tombola pentru câştigarea unei excursii la Viena.

Excursia este pentru două persoane şi va avea loc în perioada 19-23 mai. Câştigătorul nu trebuie să îşi aducă cu el decât buna dispoziţie şi dorinţa de a vizita Viena, totul fiindu-i asigurat – transportul cu avionul, cazarea cu mic dejun inclus la Hotel Senator 3*, ba chiar şi un voucher de 25 euro/persoană pentru următoarea vacanţă în care va merge prin Alsys Travel.

Viena, capitală a Austriei, păstrează încă atmosfera de lux şi grandoare specifică unui oraş cu adevărat imperial. Câştigătorul tombolei Litera va putea urma traseul regilor şi reginelor, vizitând splendidul palat Schonbrunn, reşedinţa de vară a împărătesei Sisi sau Palatul Imperial, care până în 1918 a fost reşedinţa împăraţilor Habsburg. Viena este totodată o adevărată capitală a lumii moderne, cu magazine luxoase şi restaurante primitoare. Centrul oraşului este în jurul Catedralei St. Stephen, de unde pornesc mai multe străduţe pietonale. Nu departe este şi uriaşa roată, devenită un fel de simbol al Vienei de azi, din gondolele căreia se poate admira întreg oraşul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *