Sacrificiul Vraciului, cea mai asteptata carte fantasy pentru copii si adolescenti a momentului!

SACRIFICIUL VRACIULUI – cartea a şasea din Cronicile Wardstone de Joseph Delaney

• seria Cronicile Wardstone s-a vândut în peste 1.000.000 de exemplare;
• tradusă în 24 de limbi;
• filmul în producţie la Warner Bros.;
• peste 50.000 de exemplare vândute în România;
• Bătălia Vraciului, cartea a patra din Cronicile Wardstone, a fost votată Cartea Anului 2007 de cititorii Diverta Magazin.

Prima datorie a lui Tom, ca ucenic al Vraciului, este să apere Comitatul de Întuneric.
Dar acum mama are nevoie de ajutorul lui în ţara ei natală, Grecia. Una dintre cele mai periculoase din Vechile Zeităţi, Ordeen, se pregăteşte să se întoarcă acolo, aducând cu ea măcel şi pustiire. Dar şi Diavolul este liber în lume, şi dacă îşi uneşte forţele cu Ordeen, asupra Pământului se va pogorî o nouă eră a Întunericului.

Mama a chemat alături de ea multe ajutoare, dar printre ele se numără şi vechile duşmane ale lui Tom, vrăjitoarele din Pendle, cu asasina Grimalkin şi vicleana conducătoare a clanului Mouldheel, Mab. Va putea oare Tom să nesocotească tot ce l-a învăţat Vraciul şi să se alieze cu vrăjitoarele? Care este secretul pe care mama nu i l-a împărtăşit până acum? Şi ce sacrificii cere lupta împotriva Întunericului?

Traducere: Mirella Acsente
12×16,5 cm; 352 pag.
Preţ: 39,90 lei
8 – 12 ani

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

www.edituracorint.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *