Salonul de Carte si Presa, 5-9 martie 2008

Primavara in Bucuresti incepe o data cu cea de-a XIII-a editie a Salonului de Carte si Presa, ce se va desfasura in perioada  5-9 martie la Muzeul National de Istorie a Romaniei (MNIR), primul eveniment din cadrul Anului European al Dialogului Intercultural. Salonul de Carte si Presa este organizat in parteneriat cu Departamentul de Relatii Interetnice (DRI) al Guvernului Romaniei, care face parte din Grupul de lucru pentru promovarea in Romania a programului 2008 – Anul European al Dialogului Intercultural (AEDI). Astfel, Salonul gazduieste un stand colectiv al DRI si al organizatiilor minoritatilor nationale, care vor prezenta specificitatile etnice.

Evenimentul reuneste peste 100 de participanti, intre care edituri, importatori si distribuitori de carte, fundatii, societati si institute culturale, institutii de invatamant superior, unitati muzeale si reprezentanti ai mass-media. Standul Editurii Herald, aflat la parter in aripa dreapta,  va asteapta cu ultimile noutati si reeditari de succes. Tot in cadrul Salonului vor avea loc lansari de carte, recitaluri de poezie si muzica, dezbateri, intalniri cu personalitati, manifestari omagiale, demonstratii de maiestrie artizanala, tombole, concursuri si multe alte surprize!

Va invitam sa faceti prima plimbare din aceasta primavara la Muzeul de Istorie pentru a vizita Salonul de Carte si Presa Bucuresti – Editia a XIII-a. Va asteptam!

Programul de vizitare:

miercuri – sambata: 10,00 – 19,00.

duminica: 10,00 – 16,00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *