O noua imagine online pentru Editura House of Guides

Editura House of Guides a lansat o noua versiune a site-ului www.houseofguides.ro. Acum poti comanda online orice titlu aparut la editura House of Guides cu o reducere de 10% pentru comenzi mai mari de 30 RON.

Cu o interfata grafica prietenoasa, site-ul pune la dispozitia cititorilor informatii despre colectiile editurii, domeniile tematice in care se incadreaza titlurile si noile aparitii editoriale.
In rubrica “Oferte speciale” gasiti pana la 31 martie reduceri de 15% pentru titluri precum “Ghidul cosmeticelor si parfumurilor”, “Make Up by Marie Claire”, “Eticheta de business pentru femei”, plus alte carti pentru si despre femei.
In sectiunea “Comentarii si sugestii” asteptam mesaje despre domeniile dvs de interes si propuneri pentru viitoare aparitii. Abonandu-va la newsletter veti fi mereu la curent cu noile aparitii si ofertele speciale postate pe site.

Aparuta in 2000, editura House of Guides a adus in atentia cititorilor ghiduri turistice si gastronomice, produse unicat prin conceptia grafica si complexitatea informatiilor prezentate. Avand drept reper produsele marilor case de editura din Europa occidentala, House of Guides si-a dezvoltat numarul colectiilor cu titluri de autoeducare, care trateaza teme din domenii precum sanatate, frumusete, wellnes, familie, educatie, design si amenajari interioare. Adresate atat publicului din Romania, cat si celui de peste hotare, titlurile House of Guides isi propun sa raspunda nevoilor cititorilor de a se informa din surse autorizate si complete.
Colectiile reprezentative sunt: „Ghidul Romaniei”, „Gastronomica”, „Starea de bine”, „Familia”, „Casa si gradina”.
Editura House of Guides participa ca si invitat, sponsor sau organizator la evenimente din domeniul turismului, hotelariei, educatiei, sanatatii, frumusetii, ocazii cu care a primit diverse diplome si distinctii.

Editura House of Guides
www.houseofguides.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *