Sandlers Rules in top best sellers WSJ si Amazon

Scopul de a crea performanta de top vanzari in economia actuala pare a fi motivul din spatele cartii Sandlers Rules care a ajuns in topul bestseller-elor in The Wall Street Journal si #1 pe lista de carti despre vanzari pe Amazon.com, la doar o saptamana inainte de lansarea oficiala a cartii.

Presedintii, analistii si investitorii stiu ca o crestere a vanzarilor este singura predictie sigura a supravietuirii unei companii in aceasta economie, si indicatorul cheie al potentialului sau de lider de piata. Curentul descendent al pietei reprezinta o mare oportunitate pentru acele companii care stiu cum si pot sa beneficieze de conditiile actuale de piata, prin sprijinirea fortei de vanzari, mai degraba decat prin taierea bugetelor.

De exemplu, in cursul ultimelor doua recesiuni, forta de vanzari IBM a fost cea mai puternica in comparatie cu orice alta perioada de timp.

Prin invatarea strategiilor de vanzare corecte si a modurilor de comunicare eficace, reprezentantii de vanzari pot realiza un numar mai mare de vanzari, prin cresterea volumului la clientii actuali si deschiderea de noi conturi. Chiar si produse noi pot fi lansate cu mare succes in timpuri economice “grele”. Kraft Foods a introdus Miracle Whip in 1933, cand bacaniile au fost reticente sa adauge produse noi pe rafturile lor.

Companiile de succes au invatat ca atunci cand oamenii de vanzari cunosc regulile, ei aduc rezultate bune. Ai putea intreba “Unde-s regulile?” Le veti gasi in cartea Sandlers Rules : 49 Timeless Selling Principles and How to Apply Them. David H. Sandler a studiat oamenii de vanzari cu cel mai mare succes, din toate industriile, si a comparat comportamentele, gandurile si sentimentele lor cu cele ale colegilor lor care se chinuiau. Rezultatul l-a transformat in reguli.

De nenumarate ori am intalnit clientii Sandler, care relatau o regula Sandler si povesteau cum le-a schimbat in mod pozitiv si semnificativ viata si cariera lor. Speranta mea este ca aceasta carte va avea un efect similar si asupra dumneavoastr cat i asupra afacerii pe care o coordonati aducand transformarile dorite”, spune autorul si CEO-ul Sandler Training, David Mattson.
Unde poti gasi Sandlers Rules? Este disponibila pe Amazon.com si la alti vanzatori de carti. Adresati-va reprezentantului local, Sandler Training, si intrebati de bonusurile speciale.
Pentru mai multe informatii despre carte vizitati www.SandlerRules.com si www.sandler-ro.com.

Compania Sandler Training a fost fondata in anii 60 de catre David H. Sandler. Acesta a creat un sistem de training viabil, atat pentru companii de dimensiuni mici, cat si pentru cele din Fortune 500. Sandler Training furnizeaza de peste 40 de ani o gama completa de programe de training in management si vanzari prin intermediul retelei sale, de peste 225 de centre de training, extinsa in toata lumea. Incepand din 1994, Sandler Training s-a clasat de 8 ori pe locul 1 in topul prestigioasei publicatii Entrepreneur Magazine, in categoria dedicata programelor de training, inclusiv in ultimii 3 ani consecutivi, 2006, 2007 si 2008.

Vlad Dutescu a obtinut licenta Sandler Training in 2008 si programele de training au fost adaptate si livrate in Romania incepnd cu 2009. Vlad are peste 15 ani experienta in marketing si vanzari pe piata medicala si farmaceutica pentru companii precum Jouvenal/Pfizer, Richter Gedeon, SCA Hygiene Products si Universitar Farma. Detine diploma Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, un master in Marketing Strategic si este doctorand in Marketing la Academia de Studii Economice Bucuresti. Ca trainer are certificari acordate de companii din SUA, Austria si Romania si acum cinci ani a fondat Add Value Serv.

http://www.sandler.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *