Cea mai buna trilogie fantasy italiana, acum la Editura RAO!

Editura RAO va prezinta primele doua volume din trilogia fantasy italiana de cel mai mare succes in acest moment: CRONICILE LUMII PAMANTENE, de Licia Troisi! Peste un milion de exemplare vandute pana acum!

Toti iubitorii aventurilor pline de imaginatie si suspans ale personajelor din seria Amurg, de Stephenie Meyer, se vor indragosti de Nihal. Eroina Liciei Troisi este cu adevarat ciudata. In Lumea Pamanteana, nimeni nu e ca ea: ochi mari violet, urechi ascutite, plete albastre. Iar talentele ei deosebite vor fi foarte necesare in lupta. Caci incepe lupta!
CRONICILE LUMII PAMANTENE, acum disponibile in toate librariile!

VOL. I 
Nihal din Pamantul Vantului

Nihal a fost crescuta de un faurar de arme si traieste intr-unul dintre orasele-turn din Pamantul Vantului, jucandu-se de-a razboiul cu prietenii, care si-au ales-o drept capetenie datorita fortei si agilitatii ei. Dar totul se schimba pe neasteptate cand Pamantul Vantului este atacat de Tiran, despotul care a cucerit deja cinci din cele opt Pamanturi care alcatuiesc Lumea Pamanteana. Sunt in van rezistenta armatei popoarelor libere si priceperea vrajitorilor care incearca sa apere orasul cu forta descantecelor. Lui Nihal nu ii mai ramane altceva de facut decat sa devina un razboinic adevarat si sa-i apere pe nevinovati chiar cu riscul de a cadea in mainile Tiranului.
Traducator:Marina Loghin; Format: Biblioteca (12,5 x 20,0 cm); Nr pag: 320; Pret: 39,99RON

VOL. II 
Misiunea lui Sennar

Continua aventurile tinerei si vajnicei Nihal, ultimul jumatate-elf din Lumea Paminteana, si ale prietenului ei nedespartit, vrajitorul Sennar. Impreuna, lupta impotriva armatelor de fammini ale Tiranului, care este hotarat sa cucereasca Pamanturile Libere si sa-i supuna pe toti locuitorii lor prin mijlocirea magiei negre. Acum, Nihal se confrunta cu misterul Lacrimei, o piatra care pare dotata cu puteri magice uriase, in vreme ce Sennar a plecat in cautarea Lumii Scufundate, un continent ale carui urme s-au pierdut in negura timpurilor. Pentru a-l regasi, Sennar este silit sa se imbarce pe o corabie de pirati si sa lupte impotriva unor monstri marini.
Traducator:Marina Loghin; Format: Biblioteca (12,5 x 20,0 cm);Nr Pag: 352;Pret: 39,99 RON

VOL. III, Talismanul puterii, este in pregatire la Ed. RAO si va fi disponibil din luna septembrie 2009.

LICIA TROISI
Este una dintre cele mai bine cotate tinere scriitoare de fantasy din Italia, nascuta la Roma in noiembrie 1980.
A urmat liceul clasic si Facultatea de Fizica, obtinand diploma de laureata in astrofizica in decembrie 2004.
In timpul facultatii, pe cand avea doar 21 de ani, a inceput sa scrie Cronache del Mondo Emerso (Cronicile Lumii Pamantene). 
Dupa mai bine de un an si jumatate de munca, a trimis manuscrisul editurii Mondadori, care l-a acceptat cu entuziasm, astfel incat cartea a aparut in librarii in aprilie 2004.
Au urmat alte doua trilogii dedicate Lumii Pamantene: Le Guerre del Mondo Emerso (Razboaiele Lumii Pamantene) si Le legende del Mondo Emerso (Legendele Lumii Pamantene) din care tocmai a aparut primul volum. 
Pe langa aceste titluri, lucreaza acum la o alta serie, La ragazza drago (Fetita-dragon), din care a aparut deja primul volum.
Printre pasiunile ei se numara muzica rock si cinematografia.

CRONICILE LUMII PAMANTENE, acum disponibile in toate librariile!
 
http://www.rao.ro

One thought on “Cea mai buna trilogie fantasy italiana, acum la Editura RAO!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *