Savoir-vivre sau BUNELE MANIERE ASTAZI

– Un ghid practic care îşi propune să ne ajute să ne însuşim bunele maniere şi să ne schimbăm proastele obiceiuri.

Tu sau dumneavoastră? • Cine intră primul în restaurant – bărbatul sau femeia? • Cum, unde şi cât vorbim la telefonul mobil? • Invitaţiile se fac prin poştă, telefon sau e-mail?

Sunt doar câteva dintre întrebările la care veţi găsi răspuns în acest ghid al bunelor maniere.

Scrisă într-un stil direct, la persoana a doua, cartea vă învaţă cum să vă simţiţi în largul dumneavoastră în aproape orice situaţie, indiferent că sunteţi în vizită la vecinii de palier sau că participaţi la un cocktail.

Fie că o parcurgeţi pagină cu pagină, fie că vă opriţi doar la anumite situaţii, cartea este una practică şi se citeşte într-un ritm propriu. În micul dicţionar de la final pot fi găsite rapid răspunsuri la întrebări precise.

Respectul, rafinamentul, comportamentul civilizat, toate se deprind. Iar această carte tocmai asta face: ne sfătuieşte, ne îndeamnă, ne învaţă. În folosul propriu şi al celor din jur.

Autor: Olivier Cechman
ISBN: 978-973-135-546-7
Format: 16,5 x 23,5 cm; 288 pagini
Preţ: 54,90 lei

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:
Roxana Petrescu
PR Manager

www.edituracorint.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *