Scannere ATIZ pentru carti

Firma Z Spot Media SRL, specializata in furnizarea de solutii scanare si digitizare, introduce noua gama ATIZ de scannere pentru carti, reviste si alte documente legate, ca o solutie simpla si extrem de accesibila pentru biblioteci, muzee, universitati si colegii. Scannerele de carti Atiz , cunoscute si sub numele de book ripper, sunt echipamente dedicate scanarii cartilor vechi, documentelor legate, diplome, ziare etc. Acestea sunt destinate bibliotecilor, universitatilor, muzee si colegii. Echipamentele sunt utilizate pentru a scana documente, iar impreuna cu soft-ul lor realizati digitizarea completa si OCR-izare astfel procesul catre produsul finit este mult mai usor si mai rapid.

Book Snap si Book Drive sunt modele de scannere de la Atiz cele mai fiabile, si performante. Datorita camerelor digitale dedicate acestea obtin rezolutiie de scannare incepand de la 250 pana la 400 dpi, viteza de scannare fiind la modelele standard de 250-350 de pagini pe ora. Adaugand la orice model de scanner dispozitivul “auto-switch” viteza de scanare creste cu aprox 100 de pag/ora. Scannerele nu au nevoie de sisteme de operare speciale, acestea vin cu soft propriu, lumina necesara procesului de scannare este una obisnuita, operatorul nu are nevoie de cursuri de specializare, training-ul facut de catre furnizor este de ajuns pentru a utiliza corect scanner-ul. Un alt avantaj este platanul (standul unde se aseaza documentul pentru scanat) in forma de “V”, astfel reduce la minim atingerea cartii, salveaza timp, si reduce uzura carti, iar fata de scannerele overhead nu creeaza pagini curbate. Software-ul BookSnap este destinat procesului de scanare controleaza cele doua camere, conectate la PC, utilizatorii pot modifica o multitudine de setari direct din acest program.

Totodata in soft-ul de utilizare al scanner-ului exista Book Drive Editor, o aplicatie pentru procesarea imaginilor post scanare. Este un program puternic si robust, intuitiv si usor de folosit. Ceea ce obtineti sunt imagini de inalta calitate, intr-un timp scurt. O lista partial a functiilor: interfata accesibila, salvarea setarilor pentru folosirea repetata, numeroase operatiuni de imbunatatire si” curatare”, vizualizare in alb negru, greyscale sau color, formatele disponibile de scanare/salvare sunt Jpeg, Tiff, PDF.

Scannerele de carti Atiz reprezinta alegerea optima pentru universitati, muzee, biblioteci si colegii, atat datorita calitatilor superioare cat si pretului foarte avantajos. Pe langa aceasta, distribuitorul Z Spot Media asigura serviciile de consultanta pre-achizitie, livrare in toata tara, instalare, training, garantie si postgarantie, precum si consumabile. Pentru firmele interesate in solutii complete, firma ofera posibilitatea achizitionarii in rate, leasing sau chiar inchiriere. Scannerele Atiz sunt produse fiabilie si de calitate, care au cunoscut un succes rapid si in strainatate, exportandu-si produsele pe marile piete ale mapamondului.

Z Spot Media (www.zspotmedia.ro) este distribuitorul exclusiv in Romania al producatorului de scannere Atiz. Firma este specializata in echipamente format mare si productie publicitara, oferind clientilor produse si servicii complete pentru printare, plotare, pliere, laminare, copiere, scanare, software. Printre marcile distribuite de firma se numara scannere Colortrac, printere indoor si plottere Canon, HP, scannere carti i2s, software Scan2CAD,cutter-plottere Copam si Rabbit, masini pliat si trimmere Rigoli, laminatoare cu rola Beauty, prese termice Spotline etc. Specialistii firmei va stau la dispozitie pentru orice informatii si detalii suplimentare despre masinile de pliat documete Rigoli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *